Opskrifter til hår og deo

Jeg har to spørgsmål ang. naturligt hår- og kropspleje. Håret først: Jeg har krøllet og derfor lidt tørt hår og synes, det kunne være sjovt at vide, hvad man kunne vaske håret i af naturlige produkter i stedet for økoshampoo, som jeg alligevel ikke synes, er særlig gode, medmindre de er meget dyre. Kan man vaske hår i æg og øl, som jeg har hørt? Hvad vil give det mest mulig fugt? Jeg vasker hår en til to gange om ugen. Jeg stødte på et tidspunkt på en opskrift på en salvie deodorant, men kan ikke finde den igen. Har du nogen forslag til alternativ og hjemmelavet deodorant, da krystaldeo ikke virker for mig?

Venlig hilsen Kirsten


Tak for din mail. Det er ikke så nemt bare lige at lave en shampoo, men urtegaarden.dk sælger sæt, så du kan lave din egen kosmetik, cremer og shampoo hjemme. Det er meget nemmere at lave sin egen hårkur/hårmaske, f.eks. brug ægge-blomme for masser af protein, presset citronsaft (fortyndet med vand) for ekstra glans eller moset avocado og banan for ekstra næring. Og så synes jeg, du skal blive ved med at lede efter en god naturlig shampoo, der er efterhånden rigtig mange af dem på det danske marked, både til god pris og kvalitet.

Sumo Lotus har skrevet bogen ”Naturkosmetik. som du selv kan fremstille”, og heri er der en opskrift på salviedeodorant (s.124), deodorantpudder og urte-svedhæmmere.

Håber det hjælperdig lidt på vej!

Katja

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*