Opslidende udbrud af herpes

Jeg har siden 30 års-alderen haft mange og voldsomme udbrud af herpes.

I starten var der kun udbrud i panden. Senere kom udbruddene på ballen, især i området omkring iskiasnerven, meget pinefuldt. Der er også udslæt ved korsbenet, øverst mellem ballerne.

Desværre har det de senere år også bredt sig til ydre kønsdele.

Og jeg får udbrud med herpes ca hver måned.

Jeg er blevet behandlet med tabletform, forebyggende, men det kommer igen, når jeg stopper med kuren. Har også prøvet en kur mod helvedesild lavet på urteudtræk, som Carsten Vagn-Hansen har anbefalet.

Det er opslidende og pinefuldt – så HJÆLP

Mvh
Den 57-årige


 

Tak for mailen. Der er ingen tvivl om, at det er en smertefuld omgang. Foruden den lægelige behandling med fx aciclovir eller lignende er der meget andet, du kan gøre. Pas på med solen, der kan aktivere viruset, og tag tilskud af aminosyren Lysin – to gram to gange dagligt. Undgå chokolade, nødder og gelatine samt for mange kornprodukter, da disse ting øger risikoen for udbrud. Undgå raffinerede fødevarer med sukker og hvidt mel, da det øger risikoen for opblussen. Tag gode fedtstoffer, fx olivenolie og fiskeolie, da det er antiinflammatorisk.

Tag tilskud af C-vitamin, fx to gram 4 gange dagligt, B-vitamin, selen og zink, fx Bio-selen + Zink, 2 tabl. om aftenen. Desuden mindst 100 mikrogram D3-vitamin dagligt, selvom det er sommer. Smør med E-vitamin, fx hvedekimolie, hver fjerde time på dine sår.

Mange gode hilsener

Carsten Vagn-Hansen

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*