Nyheder

Opspor de grønne tekstiler

21. september 2009

Find vej til miljøvenligt tøj med denne liste fra IMS.

Uanset om du er på jagt efter en sød, lille sparkedragt til junior, en kjole til mor eller nye gardiner til stuen, kan du nu blive guidet på rette vej.
Informationscenter for Miljø & Sundhed har nemlig opdateret listen over forhandlere af miljøvenlige tekstiler og gjort den ekstra brugervenlig.

Søg og du skal finde

Med det nye brugervenlige design er det blevet nemmere at finde ud af, hvor du kan købe miljøvenlige tekstiler. Du kan enten søge efter geografisk beliggenhed af forhandlerne eller efter den type af tøj eller andre tekstiler, du er på jagt efter.
– Det kan være svært at finde frem til de butikker, der sælger tekstiler, som er produceret under hensyn til miljøet. Her kan vores liste være et nyttigt redskab, siger testkoordinator i IMS, Rikke Bille.

Miljøvenligt med mærke på

Listen bliver jævnligt opdateret. Forhandlerne på listen sælger tekstiler eller tøj, som enten er mærket med et miljømærke eller er økologisk.
– Der er kommet stigende fokus på de miljø- og sundhedsproblemer, der kan være forbundet med kemikalier i tøj. Det kan vi blandt andet se af, at der er kommet langt flere butikker til, som forhandler miljøvenlige alternativer, end der var tidligere, siger Rikke Bille.
Kilde: Miljø & Sundhed
Oprettet: 21. september 2009

Forrige artikelSpytsten

Næste artikelUsund livsstil koster op til 15 leveår

Bliv medlem af Naturli+
helt gratis

 

Få tips og hacks til et lykkeligt liv med naturlig sundhed.

Velkommen du er nu tilmeldt Naturli+ klubben.