Det er let, men tager lidt tid, da osso buco skal have lov at simre. Lav dine egne dumplings til.
Til 4 personer
4 skiver osso buco
1 løg
2 fed hvidløg
½ tsk knust chili (sambal oelek)
1 tsk røget paprika
1 tsk farin
1 lille dåse konc. tomatpure
3 dl bouillon
1 dåse cherry tomater
200 g hvedemel
150 g majsgryn
2 tsk bagepulver
3½ dl kærnemælk
Salt, peber
100 g revet cheddar
1 rød chili uden kerner
Brun kødet i en gryde sammen med hakket løg og knust hvidløg. Krydr med chili, paprika, farin, salt og peber. Kom konc. tomatpure samt bouillon ved og lad det simre under låg i 2 timer. Tilsæt cherry tomater og kog endnu ½ time.
Rør mel, majsgryn, bagepulver, kærnemælk, ost og chili sammen og kom det i skefulde i et smurt ovnfast fad eller bageplade. Bag det 15-20 min. til det er gyldent.
Skum fedtet af osso bucoen, smag til og drys med persille. Server med majsdumplings.
Tip
Dumplings kan kommes i skefulde på toppen af osso bucoen i gryden, som så sættes i ovnen og bages færdig.
Forrige artikelBoost din mave med naturmidler før ædegildet
Næste artikelMotionsgadgets – hvad virker?