Opskrifter

Osso buco med røget paprika og majsdumplings

3. december 2012

Det er let, men tager lidt tid, da osso buco skal have lov at simre. Lav dine egne dumplings til.

Til 4 personer

Du skal bruge:

4 skiver osso buco

1 løg

2 fed hvidløg

½ tsk knust chili (sambal oelek)

1 tsk røget paprika

1 tsk farin

1 lille dåse konc. tomatpure

3 dl bouillon

1 dåse cherry tomater

200 g hvedemel

150 g majsgryn

2 tsk bagepulver

3½ dl kærnemælk

Salt, peber

100 g revet cheddar

1 rød chili uden kerner

Sådan gør du:

Brun kødet i en gryde sammen med hakket løg og knust hvidløg. Krydr med chili, paprika, farin, salt og peber. Kom konc. tomatpure samt bouillon ved og lad det simre under låg i 2 timer. Tilsæt cherry tomater og kog endnu ½ time.

Rør mel, majsgryn, bagepulver, kærnemælk, ost og chili sammen og kom det i skefulde i et smurt ovnfast fad eller bageplade. Bag det 15-20 min. til det er gyldent.

Skum fedtet af osso bucoen, smag til og drys med persille. Server med majsdumplings.

Tip

Dumplings kan kommes i skefulde på toppen af osso bucoen i gryden, som så sættes i ovnen og bages færdig.

Forrige artikelBoost din mave med naturmidler før ædegildet

Næste artikelMotionsgadgets – hvad virker?