Oven på

27. juni 2022

Små tips, der kan holde dig gående, i gang og overskudsagtig.

 

Smør bentøjet

Inflammation i leddene, måske endda kronisk– lyder det bekendt? Rigtig mange har dagligt smerter på grund af inflammation i deres led. De dæmper smerterne med smertestillende og lever ellers i forenelighed med deres smerter.

Mange af dem kunne dog opnå en lige så god smertelindring på en sundere måde. Original muslingeolie bruges af mange både professionelle og almindelige mennesker som et alternativ til smertestillende.

Flere studier har vist, at der er en væsentlig reduktion i smerter, når man tager muslingeolie. Reduktionen af smerter afhænger af antallet af kapsler der indtages. Jo flere smerter – jo flere kapsler.

Original muslingeolie forhandler hos Matas og i Helsekostforretninger.

Så er det tid igen…

Humørsvingningerne som følge af PMS er en stor gene for alt for mange kvinder. Nogle bliver oven i købet dybt deprimerede op mod menstruationen og døjer med svære smerter, der også påvirker humøret.

I den forbindelse er det en god idé at skære ned på koffein og salt, og selvfølgelig spise sundt og varieret. Masser af sunde fedtstoffer hjælper også din krop med at få styr på PMS-symptomer.

Når det gælder humøret, har Bidro–PMS også hjulpet rigtig mange kvinder. Det indeholder bidronningeføde (gelee royal) og pollen samt Agnus Castus, der indeholder nogle stoffer med en hormonlignende virkning. Nogle kvinder mærker forskellen hurtigt – andre efter et par måneder.

Find Bidro-PMS hos din helsekost.

Ekstra indsprøjtning

Solaray lancerer en ny vitaminpille med et tilskud af særlige styrkende urter – de såkaldte adaptogener – og L-carnitin.

All Energy er sammensat, så kroppen dagligt får et mærkbart energitilskud til sin fysiske ydeevne. Du får en fuld dagsdosis af vitaminer og mineraler. Samtidig får du schisandrafrugt, russisk rod, rosenrod og astragalusrod – alle fire kendt som adaptogener. Adaptogener er specielle i den forstand, at de er i stand til at afbalancere hele kroppen og øge kroppens tilpasningsevne og modstandskraft over for forskellige former for ydre stresspåvirkninger.

Urterne virker inden for ganske få timer, når du har behov for ekstra energi og udholdenhed.

L-Carnitin er en aminosyre med vigtig betydning for fedtforbrændingen og kroppens energiproduktion. Ny forskning viser, at L-carnitin i høje doser kan forbedre kroppens ydeevne under sport. Findes især i rødt kød og dannes også naturligt i kroppen men i mindre mængde.

Find produkter fra Solaray i din lokale helsekostforretning.

Vores yderste reflekterer det inderste

Hvis du vil ligne én, der er ovenpå, så skal du være ovenpå! At være alternativ kosmetolog handler om at behandle både det ydre og det indre. Resultater opnås ved en kombination af: Psyke, åndedræt, afgiftning, urtekundskab, motion, berigende kost og ernæring samt naturlige og virksomme hudplejeprodukter. Hudplejeprodukter så rene, at de kan spises.

På Den Alternative Kosmetologskole kombineres den teoretiske og praktiske undervisning således, at eleverne har meget praktik, det vil sige, at eleverne har mange modeller at øve sig på i deres skoleforløb. Dette betyder, at de ser mange forskellige ubalancer i huden og kan dermed forbinde den teoretiske undervisning til den praktiske.

Eleverne på Den Alternative Kosmetologskole lærer, at det fysiske og det psykiske hænger meget tæt sammen, at det er vigtigt også at komme i psykisk balance, hvis man har hudproble­mer. Den Alternative Kosmetologskole er den eneste i Norden, der arbejder på denne måde.

Ønsker du at være elev eller få mere at vide om Den Alternative Kosmetologskole i Næstved, kan du ringe efter brochuremateriale på tlf. 55 73 35 73.

Forrige artikelBirgittes TIP til selvcoaching

Næste artikelHjælp til den indre rengøring- uden at røre en finger

Bliv medlem af Naturli+
helt gratis

 

Få tips og hacks til et lykkeligt liv med naturlig sundhed.

Velkommen du er nu tilmeldt Naturli+ klubben.