Parfume og graviditet

Først tak for en fantastisk brevkasse. Hermed et spørgsmål vedr. graviditet og hudpleje. Jeg er 27 år og har siden puberteten lidt af meget uren hud, men jeg kan forebygge en del via kost og hudpleje. Jeg bruger produkter fra The Organic Pharmacy og Jurlique. Men de indeholder bl.a. æteriske olier og planteekstrakter, som dufter en del. Under graviditet anbefales det jo at bruge uparfumerede produkter. Gælder det også produkter som disse, eller er det kun kunstig parfume, man skal undgå? På forhånd tak.

Den bekymrede gravide


Jeg anbefaler absolut at undgå produkter med syntetisk parfume, men du kan med god samvittighed bruge dine naturprodukter med æteriske olier. Der har været snak om, at der er 26 af de æteriske olier, der kan virke allergifremkaldende, men vel at mærke kun hos dem, der allerede har en kendt duftstofallergi. Så hvis du ikke har dette, så brug endelig løs og endda med god samvittighed. Endnu vigtigere som gravid er det at undgå produkter med parabener (kunstige konserveringsmidler, der kan virke hormonforstyrrende).

Og vær så i øvrigt opmærksom på, at hormonforandringerne pga. graviditeten godt kan spille din hud et pus, men oftest udligner det sig igen, når du er færdig med at amme. Rigtig god fornøjelse, og tillykke med graviditeten.

Mange hilsner

Katja

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*