Opskrifter

Pastamuslinger med rosenkål og sojaristede kerner

11. juli 2013

Fra Slank Nu: En salat med både fylde og variation, kan bruges som let ret eller tilbehør.

Du skal bruge:

75 g speltfuldkornsmuslinger

100 g rød peberfrugt

200 g rosenkål

100 g agurk

100 g sugarsnaps

Dressing efter eget valg – evt. rødvinsvinagrette: 1/2 rødløg, 1/2 tsk dijonsennep, 1/2 tsk stødt spidskommen, saft af 1 citron, 1 lille håndfuld kørvel (eller koriander), 1 dl koldpresset olivenolie, 1 tsk himalayasalt, 1 tsk krydderpeber

Kerneblanding:

40 g græskarkerner

1 håndfuld koriander

1 tsk allround krydderi

1 spsk sojasauce

1 tsk olivenolie

Sådan gør du:

Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Snit imens alle grøntsagerne fint.

Svits kernerne på en glohed pande i finthakket koriander, allround krydderi, soja og olie, til kernerne begynder at tage farve.

Skyl pastaen, når den er kogt færdig, lad den dryppe af, og bland den med de friske grøntsager.

Lav dressingen, og bland den i pastasalaten. Drys kerneblandingen over, eller server den ved siden af.

 

Bogen

Kostplanen i Lene Hanssons helt nye bog “Slank nu – hold vægten” er på 30 dage i alt, og den er inddelt i 3 faser, hvor maden gradvist bliver mere og mere rå og uforarbejdet, altså hvor mængden af raw food øges. På den måde vænner du dig til en mere rå kost, stille og roligt.

Slank nu!, af Lene Hansson, Lindhardt & Ringhof, 176 sider, vejl. pris kr. 299,95.

Forrige artikelLær at prioritere – og få tid til det sjove

Næste artikelChrom er en blodsukker-ven