Fra Slank Nu: En salat med både fylde og variation, kan bruges som let ret eller tilbehør.
75 g speltfuldkornsmuslinger
100 g rød peberfrugt
200 g rosenkål
100 g agurk
100 g sugarsnaps
Dressing efter eget valg – evt. rødvinsvinagrette: 1/2 rødløg, 1/2 tsk dijonsennep, 1/2 tsk stødt spidskommen, saft af 1 citron, 1 lille håndfuld kørvel (eller koriander), 1 dl koldpresset olivenolie, 1 tsk himalayasalt, 1 tsk krydderpeber
Kerneblanding:
40 g græskarkerner
1 håndfuld koriander
1 tsk allround krydderi
1 spsk sojasauce
1 tsk olivenolie
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Snit imens alle grøntsagerne fint.
Svits kernerne på en glohed pande i finthakket koriander, allround krydderi, soja og olie, til kernerne begynder at tage farve.
Skyl pastaen, når den er kogt færdig, lad den dryppe af, og bland den med de friske grøntsager.
Lav dressingen, og bland den i pastasalaten. Drys kerneblandingen over, eller server den ved siden af.
Kostplanen i Lene Hanssons helt nye bog “Slank nu – hold vægten” er på 30 dage i alt, og den er inddelt i 3 faser, hvor maden gradvist bliver mere og mere rå og uforarbejdet, altså hvor mængden af raw food øges. På den måde vænner du dig til en mere rå kost, stille og roligt.