Perikon i kombination med rosenrod

Som person har jeg perioder med angstproblematik, som jeg også har konsulteret egen læge og psykolog omkring. Indimellem markerer det sig som en art katastrofetanker.

Jeg har derfor via jer, men også egen læge, fået god rådgivning om præparatet perikon, og jeg har siden november 2019 med en vis effekt taget præparatet Velzina (2 kapsler hver morgen).

Jeg har dog i den senere tid følt mig lidt træt og presset, måske grundet omstændigheder, der falder sammen med min fars død, en del arbejde, hussalg m.v. Jeg har tidligere med en god effekt også benyttet mig af Rosenrod (præparatet Artic Root).

Må jeg kombinere dette præparat med Perikon, eller bliver det for meget? Og hvornår på dagen skal man tage præparaterne ift. hinanden (morgen/aften)? Har tidligere taget 2 piller af Artic Root pr. dag 2 x 144 Rosenrodekstrakt). Kan jeg kombinere dette med 2 x Velzina?

Med venlige – men trætte – hilsner  

 


 

Når livet rammer, er det rart at kunne støtte kroppens reaktion med naturmedicin. Dejligt, at du har gode erfaringer hermed. 

Du kan fint kombinere perikon og rosenrod. De virker på hver deres måde i kroppen, så det giver samtidig god mening. Min anbefaling vil være at tage rosenrod om morgenen og perikon om aftenen. Det skyldes, at rosenrod ligeledes virker opkvikkende og perikon ofte har en gunstig effekt på søvnen.  

God bedring

Mvh Maria Langbak 

1 kommentar

  • Tove Jensen siger:

    Iflg. en lidt ældre engelsk TV udsendelse, kan visse P-piller give psykiske problemer. Så måske skulle man foreslå de unge piger at skifte P-piller.

  • Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

    Skriv et svar

    Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

    *