Persille- og ærtesuppe med cashewnødder

Af: Mads Bo

Foto: Peter Kam. Kam.dk

Smag, farve og sundhed går hånd i hånd når denne grønne sag vælter dine smagsløg omkuld. På den gode måde selvfølgelig. Ærtesuppe kan fint serveres hele året rundt, og er bestemt en god måde at få lidt ekstra grønt på i hverdagen. Persille indeholder et væld af næringsstoffer og vil os kun det bedste.

Du skal bruge:

  • 1 dl grønne ærter (friske eller frosne)
  • 1 håndfuld persille
  • ½ squash
  • 1 fed hvidløg
  • 1 cm ingefær
  • 1 tsk. bouillon (gerne af mærket Herbamare)
  • 1 dl cashewnødder
  • 500 ml vand
  • 1 tsk. citronsaft

Sådan gør du:

Kom alle ingredienserne i blenderen. Indstil maskinen på suppeprogrammet, eller start på laveste niveau og øg til højeste hastighed i ca. 5.30 minutter. Brug hvis nødvendigt tamperen til at presse ingredienserne ned i kniven med, til at starte med.

Jo længere blendertid, jo varmere en ærtesuppe vil du få.

Fra bogen ‘Powerblending – Verdens hurtigste fastfood’ af Mads Bo.

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*