Opskrifter

Pizzasnegle

16. maj 2012

Grove og lækre pizzasnegle på sojamælk – ca. 40 stk.

 

Du skal bruge:

Dej:

1 dl varmt vand

2 dl sojamælk

4 spsk. olivenolie

1 tsk. salt

1 tsk. rørsukker

½ pakke gær

3 dl havregryn

2 dl groft spelt- eller rugmel

Ca. 3 dl sigtet speltmel

1 tsk. oregano

Pizzasauce:

½ tsk. oregano

2 fed hvidløg

1 dåse hakkede tomater (400 gr.) (si saften fra)

1 knsp. salt

Peber

2 spsk. olivenolie

Fyld:

Ca. 150 g kalkunbryst eller kyllingebryst skåret i strimler

Sådan gør du:

Bland vand og sojamælk, så det bliver en lunken væske. Rør gær ud i den og tilsæt olie, salt, sukker og oregano.

Kom havregryn, groft mel og det meste af den sigtede spelt i. Tilsæt efterhånden det sidste mel og ælt dejen godt sammen. Lad dejen hæve i ca. 1 time.

Blend ingredienserne til pizzasaucen sammen. Del dejen i 2 emner og rul dem ud i ca. 25 x 25 cm. Brug speltmel, så det ikke klistrer.

Fordel pizzasaucen på dejen undtaget de sidste 2-3 cm (der hvor rullen skal lukkes). Kom kalkunkød på og rul sammen, så du får en lang pølse.

Skær forsigtigt i 1½-2 cm tykke skiver, ca. 18-20 stk. pr. rulle. Tryk pizzasneglene let, når de ligger på bagepladen. Efterhæv 20 min. Bag ved 220 grader i ca. 15- 20 min.

Tip:

Pizzasneglene egner sig fint til nedfrysning.

Forrige artikelTunbruchetta

Næste artikelFiskesuppe