Nyheder

Planlæg dig ud af julestressen i år

29. november 2017

Julen er hjerternes fest, og måneden er sat af til hyggelige stunder, varmt glögg og duften af gran og kanel – når det er sagt, så er der også overfyldte indkøbscentre, familiebesøg, ekstra arbejdspres og gaveræs, som kan lægge en dæmper på humøret i den ellers dejlige højtid.

Mange mennesker har et ambivalent forhold til den sidste måned i året – december. For på den ene side, så ligger højtiden op til afstresning i familiens tegn, men på den anden side, kan det også være et pres, at man SKAL hygge sig og have det rart i december, når der er så mange forventninger og gøremål.

Rådet lyder på, at du skal droppe de høje ambitioner, og inden du tænker: ”Det er lettere sagt end gjort”, så får du her otte tips, der kan hjælpe dig med at planlægge årets jul, så du kan læne dig tilbage og nyde den søde tid med familien.

1. Bestil pakkekalenderen over nettet

Stresser du over, at du endnu ikke har fået gang i pakkekalenderen, så frygt ej. Du behøver ikke suse rundt og finde 24 forskellige gaver, som skal i julesokken om morgenen til dine børn eller partner.

På www.pakkekalender.dk kan du bestille færdige pakkeløsninger til børn fra 399 kr. og til voksne fra 599 kr. Blandt pakkekalenderne til voksne finder du også de lidt mere utraditionelle slags som en ølkalender og en bedsteforældrekalender.

Der er også mulighed for selv at sammensætte sin pakkekalender med gaver fra 6,95 pr. gave. Levering fra 39 kr.

2. Køb dine julemadvarer på nettet

Undgå overfyldte og larmende supermarkeder og tunge bæreposer. På online supermarkedetwww.osuma.dkkan du vælge dine føde-og drikkevarer til julen i ro og mag fra lænestolen.

Osuma leverer i hele landet fra 29 kr., og for et lille tillæg sætter de også varerne i køleskabet for dig.

3. Slip for at stå i køkkenet

Får du gæster til julefrokost, eller orker du ikke at stå i køkkenet i juledagene, så findes der mange cateringfirmaer, som kan gøre livet nemmere.

Hos www.menukort.dk leverer de færdigt stegte ænder med hjemmelavet rødkål og sovs lige til at varme; priser fra 499 kr. Du kan også bestille en komplet julebuffet, hvis det er dig, der skal stå for familiejulefrokosten i år.

4. Få juletræet leveret til døren

Slip bekymringerne for, hvordan du skal få tid til at finde årets juletræ og få det transporteret hjem. Hos www.juletrae.com kan du vælge, hvilken størrelse din Nordmannsgran skal have, og om den skal være i potte eller på juletræsfod. Levering fra 95 kr.

Servicen henvender sig også til firmaer og institutioner, der har mulighed for at leje et færdigpyntet træ og få det afhentet i januar til priser fra 1450 kr.

5. Send julekortet digitalt

Nej, det er ikke det samme som et ægte julekort med kuvert og frimærke, men det er bedre end ingenting, hvis du ikke har tid til at skrive bunkevis af håndskrevne kort.

Der findes mange gratis e-julekort, bl.a. www.carlsencards.com og www.hallmark.com

6. Del ønskelister og undgå gavebytning

Orker du ikke bruge tid på at bytte de tre ens parfumer, bøger eller bukser, du fik juleaften? Så kan det nye sitewww.giftmanager.dkvære løsningen.

Det har en gavekoordineringsfunktion, så du kan sikre dig, at folk ikke køber den samme gave til dig, eller at du ikke køber noget, som andre allerede har købt til venner eller familie. Det fungerer over email og er helt gratis at tilmelde sig.

7. Få julekonfekten med posten

Hjemmelavet konfekt er en hyggelig, men også tidskrævende tradition, og er det her, du gerne vil spare tid, kan du få tilsendt julegodterne med posten.

Hos www.chokoladehimlen.dk har de et stort udvalg af kvalitetsjulechokolade, også den lidt utraditionelle slags som lakrids med chokolade, hindbær og sølvstøv eller mandler med chokolade og Jamaica-rom. Pris for en familieæske med chokolade og konfekt fra 199 kr. Levering maks. 49 kr.

8. Køb en oplevelse på få minutter

Bruger du meget tid på at tænke over, hvilke gaver du skal finde på i år, og synes du, julegaveræset er blevet lidt for materialistisk?

På www.oplevelsesgaver.dk finder du inspiration til en lang række oplevelser, som du kan købe gavekort til. Her er alt fra luksusbrunch for to, ballonflyvning, romantiske slotsophold, årskort til Tivoli, Lamborghini-race, minicruise, cupcake eller sushi-kursus samt til salsa for par.

 

http://www.udeoghjemme.dk/slank-og-sund/glad/kom-i-balance/saadan-undgaar-du-julestress

Forrige artikelUnødige antibiotikakure giver kun bivirkninger

Næste artikelSEXY CITRUS Din nye bedste ven

Bliv medlem af Naturli+
helt gratis

 

Få tips og hacks til et lykkeligt liv med naturlig sundhed.

Velkommen du er nu tilmeldt Naturli+ klubben.