Præsentation af Naturlis Sundhedhedsplejerske

Jeg hedder Anette Opstrup. Jeg er 35 år, gift med Allan og mor til Maja fra 03, Asbjørn fra 06 og Linus fra juni 10.

Vi bor ca. 15 km fra Randers på en nedlagt land ejendom med hund og 2 katte.

Jeg uddannet sygeplejerske i 1999, sundhedsplejerske i 2003, senetensbehandler (en dybdegående muskel-afspændende behandling) i 2007.

Som sundhedsplejerske har jeg arbejdet både som småbørnssundhedsplejerske og skolesundhedsplejerske.

Derudover har jeg taget kurser i øre-akupunkter, kostvejledning – specifikt til børn, zoneterapi og massage til børn. Jeg er lige nu i gang med uddannelsen til Sundhedsrevolutionær rådgiver ved Umahro Cadogan samt Kernesund Familiecoach ved Ninka-Bernadette Mauritson.

Jeg har altid interesseret mig for børn. De er min store passion.

Min interesse for ”det naturlige” startede, da Asbjørn var baby. Han var ca. ½ år gammel, da han startede med at græde og græde hver nat uden vi kunne finde ud af hvorfor. Efter ½ år stødte jeg på en artikel af Carsten Vagn Hansen, der beskrev et studie om børn, der ikke kunne tåle mælk.

Vi fjernede al mælk fra hans kost og det hjalp med det samme.

Jeg begyndte derfor at interessere mig for de mennesker, der snakkede om, at komælk ikke nødvendigvis altid er sund.

Og efterhånden fandt jeg ud af, at der var en helt fantastisk spændende verden inden for den naturlige måde at se på sundhed og sygdom. Og at det ofte var et rigtig godt alternativ til de traditionelle behandlingsmetoder.

Så nu er jeg fuldstændig høj over, at jeg kan kombinere min passion for børn og sundhed med min interesse for det naturlige!

Og jeg håber på at kunne støtte en masse familier, der gerne vil bruge se naturlige metoder, og måske også samtidig har brug for råd fra en professionel sundhedsplejerske. Så de f.eks. kan få svar på, hvordan de skal dække deres barn godt ind, hvis de vælger at tage en periode uden komælksprodukter.

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*