Nyheder

Prøv, hør og smag til Sund Livsstil messen

21. september 2016

Kom ind og hør, prøv og smag en masse spændende ting. Den 30. september – 2. oktober holdes der for 30. gang Sund Livsstilsmesse i København. 180 udstillere står klar til at tage godt i mod de ca. 15.000 gæster, der forventes at komme på messen.

Hvert år kommer der nye produkter og behandlingsformer til på Sund Livsstil messen, hvor du får et godt overblik over de spændende helsekost- og sundhedsprodukter, alternative behandlingsmuligheder, naturlig krops- og hudpleje og økologiske produkter, der findes på markedet.

Patientforeninger og behandlernes brancheorganisationer inviteres også til at udstille på messen i håb om, at det kan bygge bro mellem det etablerede sundhedssystem og den seriøse alternative behandlerverden.

Der vil være et hav af lækre produkter og smagsprøver som hyben- og maquibarer, smertelindrende smykker, tandpasta uden sorbitol, og BPA fri drikkeflasker med kulfiltre.

Fødevareproducenten EASIS kommer bl.a. med deres nye Free Soft bar med smag af cheescake, luksuschokolade med nødder og dip mix med smag af holiday elle dild – det hele er selvfølgelig uden tilsat sukker.

 

Få en rabatbillet

Du finder også Home Spa, der viser deres skønhedsprodukter med naturlige urter frem. Produkterne er helt fri for parabener og andre skadelige stoffer. Behandleren Anwer står klar på standen til at tilbyde gratis ansigtsbehandlinger skræddersyet til din hud. Hun har 14 års erfaring inden for hudsygdomme som irriteret hud, karsprængninger og rosacea og har ekspertise inden for deadsea metoder.

På messen er det også muligt at prøve forskellige behandlingsformer som Body-sds, kinesiologi og japansk lifting og at høre spændende foredrag inden for alt fra mobilstråling til Seksuel Healing. Du kan bl.a. møde Lene Hansson, der holder foredraget ”Elsk din tarm”.

Mød også Naturlis redaktion på Sund Livsstil messen, hvor vi står klar med masser af gode abonnementstilbud med medfølgende gaver. Du får her en rabatbillet. Det eneste, du skal gøre, er at downloade og printe billetten her fra siden og så vise den ved indgangen. Print endelig en ekstra til en ven eller veninde.

Værdien af billetten er kr. 80,- (kan dog ikke byttes til kontanter). Indgangen koster kr. 100, – , men med rabatbilletten får du den til kr. 20,-. Børn under 14 år er gratis.

Download din rabatbillet her

 

Læs mere om Sund Livssil messen her.

 

Forrige artikelStyrk kredsløbet med yoga

Næste artikelSauce verde