Råd mod eksem med blæner?

Jeg har fået en slags eksem på hænder og den ene fod. Det viser sig som bitte små blæner i en ring, der klør. Efter noget tid falder huden af i midten. Det breder sig fortsat, selv om jeg er i behandling med Betnovate Cream 1mg/g (hormoncreme).

Jeg var først bekymret for, om det kunne smitte, men det afviser lægen. Er mon noget andet, jeg kan gøre?

Den kløende

 


 

Mange tak for dit spørgsmål. Det kunne være godt lige at gå en ekstra gang forbi lægen om muligt for at finde ud af, om det kan være en art ringorm, der bl.a. kan smitte fra katte. Det er en svampeform, så derfor vil det være rigtig godt, i fald det bliver konstateret indvortes fra at styrke immunforsvaret generelt, gerne med højt indtag af hvidløg og gurkemeje, ekstra C- og D-vitamin og ikke mindst mælkesyrebakterier til tarmen. Kan f.eks. være NDS Probiotic Classic nr.10.

Spilantes fra A.Vogel er rigtig godt at duppe med udvortes eller Neem olie eller Tea Tree oil.

Når der er kommet ro på det hele, kan huden hele flot udenpå med cremer med morgenfrue, arnica eller hybenkerneolie.

Hvis det udvikler sig anerledes, eller du får anden besked fra lægen, vender du endelig tilbage!

Det er rigtigt, at du ikke smitter, i fald det hænger sammen som ovenstående, men du skal styrkes, og måske der er en kat, der skal tjekkes for orm og svamp.

Bedste hilsner 

Tine Juul Andersen, skønhedskonsulent

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*