Mad

Ristede sojaflager med kokos, lakrids og hindbær

11. september 2015

En snack til hyggestund eller til at supplere madpakken – for alle med en sød tand, der ikke ønsker mælk, sukker eller gluten.

Det skal du bruge:

100 g. sojaflager

1 spsk. kokosmel

1 tsk. lakridsekstraktpulver

1 spsk. frysetørrede hindbær

1½ tsk. kokosolie

2 tsk. Sukrin Gold

Sådan gør du:

Smelt kokosolie og Sukrin Gold på panden ved middelvarme til en flydende masse. Tilsæt sojaflager og rør godt rundt. Flagerne skal ristes i ca. 5 minutter. Lad herefter sojaflagerne køle helt af og bland dem tilsidst med lakridsekstrakt, hindbær og kokosmel.

Opbevares i en lufttæt beholder og bruges som drys på frugtsalat og yoghurt.

Forrige artikelFedme i ungdommen medfører enorm risiko

Næste artikelInez Gavilanes: “Nu elsker jeg mig selv!”