Opskrifter

Rødbederåkost med hvidløgsknas

30. januar 2014

Rødbeder indeholder hylaluronsyre, som er naturens egne “fillere” til huden.

Du skal bruge:

2-3 rødbeder

1 lille æble

1 cm. peberrod

peber

appelsinsaft

Hvidløgsknas:

1 helt hvidløg (ca. 10 fed)

7 saltede mandler

1 en håndfuld persille eller andre krydderurter til at drysse over

Dressing:

1 spsk. Omega 3

1 spsk. friskpresset appelsinsaft

Sådan gør du:

Salaten bliver virkelig flot, hvis du river rødbederne igennem en spiralizer, men du kan selvfølgelig også rive dem på et helt almindeligt råkostjern. Riv de rå rødbeder, peberrod og æblet.

Hæld dressing på og lad det trække i 10 minutter.

Skær hvidløgene i fine tynde skiver og steg dem svagt på panden, så de bliver til knas. Hak mandlerne groft. Drys hvidløg og mandler på rødbederåkosten, og den er klar til servering eller til at komme i madkassen.

 

Fra Susy Grundahls bog ‘Retrokuren – råkost, detox og forkælelse’. Med masser af opskrifter på kost og aktiviteter, der får dig til at rense ud, og masser af gode råd og fif til en sundere livsstil.

Forrige artikelForkæl dig med en kur

Næste artikelFibre skubber til maven