Opskrifter

Rodfrugtpostej

20. marts 2015

Denne rodfrugtpostej er god som frokostret på et godt stykke rugbrød sammen med grøn salat.

2-4 portioner

Du skal bruge:

1 rødbede

1 pastinak

1 persillerod

1 gulerod

1 løg

1 æble

1 fed hvidløg

1-2 spsk. olivenolie

1 spsk. karry

1 spsk. tørret basilikum

2 tsk. dijonsennep

3 spsk. chiafrø

Salt og peber


Sådan gør du:

Rødbede, pastinak, persillerod, gulerod, løg og æble rives groft. Steg rodfrugterne let i olivenolie og karry til de er faldet lidt sammen. Tilsæt hvidløg, basilikum, dijonsennep og chiafrø. Smag til med salt og peber og rør det hele godt sammen.

Massen kommes i et smurt fad og bages i 30-40 minutter ved 175 grader.

Tip: Denne rodfrugtpostej kaldes også ’Én af hver’, for du bruger en af i alt seks forskellige slags grøntsager. Du kan sagtens selv forsøge dig frem med det, der nu befinder sig i dit køleskab.

Forrige artikel12 skridt væk fra demens

Næste artikelEr tilskud nødvendigt?