Nyheder

Salat med babyquinoa

14. juli 2017

Babyquinoa hedder oprindeligt canihua. Det er et glutenfrit superfrø, som indeholder alle otte essentielle aminosyrer, omega 3-fedtsyrer samt mange antioxidanter. Retten er særdeles styrkende for immunforsvaret.

Til 2 personer

Du skal bruge:

  • 200 g aspargesbroccoli
  • 100 g porre
  • 50 g rucola
  • 100 g grønne ærter

Quinoablanding

  • 3 spsk. babyquinoa
  • 1 spsk. hasselnøddeflager
  • 1 spsk. græskarkerner
  • 1 spsk. kokosflager
  • 1 tsk. sesamfrø
  • 1 tsk. hampefrø

Persille-dildpesto

  • 50 g persille
  • 50 g dild
  • 40 g pinjekerner
  • 6 spsk. olivenolie
  • 3 spsk. vand
  • 1 tsk. himalayasalt

Sådan gør du:

Skær aspargesbroccolien i mindre stykker – brug også stænglen. Skær porren i meget fine skiver. Bland aspargesbroccoli, porre, rucola og grønne ærter på en tallerken.

Bland alle ingredienserne til quinoablandingen, og fordel den over salaten.

Kom alle ingredienserne til persille-dildpestoen i en foodprocessor, og blend dem til en lind masse. Server pestoen til salaten.

 

Fra bogen ‘Sund, glad og gravid’, af Lene Hansson ogChristina Hedegaard, Forlaget Aronsen

Forrige artikelDin guide mod graviditetsgener

Næste artikelSæt dig fri af succestyranni