Denne salat er mættende og virkelig lækker og fyldig i smagen. Du kan koge Du Puy linser og kartofler dagen før, så er det hurtigt lige at blande salaten og servere den.
Til 4 personer
Dressing
Skyl og kog Du Puy linserne i 15 minutter.
Skræl kartoflerne og skær dem i små firkanter. Kog dem til de er møre. Lad både linser og kartofler køle af.
Pil løgene og skær dem i både. Lad bådene marinere i citronsaft i cirka ti minutter.
Skyl salaterne og dup dem tørre. Riv eller hak dem groft og bland dem med skivede radiser og rødløg, Du Puy linser og kartofler. Smag til med salt og peber og pynt med hakkede krydderurter.
Fra bogen ‘Mad, mening & magiske øjeblikke’ af Anette Harbech Olesen, se mere på www.madforlivet.com
Forrige artikelDet skal være slut med benzin- og dieselbiler
Næste artikelDårlige kredsløb koster helbred og liv