Selvbruner med lugt og sjov farve

Jeg har endelig vænnet mig til at bruge selvbruner i stedet for at gå i solarium. Har afprøvet flere mærker, men synes altså dels, at de lugter, og dels, at jeg bliver lidt mærkelig i farven. Nu står jeg og skal til stort bryllup og vil gerne have lidt farve uden at tage sol og uden at se mærkelig ud. Hjæææælp!!

Venlig hilsen L.P


Tillykke med, at du er stoppet med solariet, din hud vil takke dig for det og du vil se resultatet, om ikke allerede, så når du runder de 50 år (ved selvfølgelig ikke, hvor gammel du er nu).

Jeg bruger også selvbruner i min hverdag, ikke hele tiden, men når jeg synes, at min farve er lidt for trist. Når jeg f.eks. skal til stor fest, så flotter jeg mig og får det lavet professionelt på en salon. Min sidste oplevelse var med Saint Tropez Airbrush (ligesom at blive autolakeret), og det var altså superflot, naturligt og lugtede faktisk ikke. Eneste minus er prisen (ca. 300 kr.), men når det nu kun er til særlige lejligheder, så kan det lige gå an. Jeg ved, der er forhandlere over hele landet, se på: www.st-tropez.dk eller ring på tlf. 45 88 48 32.

God fornøjelse og rigtig godt bryllup

Katja

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*