Nyheder

Seminar om naturlig smertelindring

10. oktober 2012

Den 3. november er der tværfagligt seminar om naturlig smertelindring i Odder. Emnet bliver belyst af en række fagfolk, og ultratriatleten Mads Holm Andersen bidrager med praktiske erfaringer.

Der er større og større efterspørgsel på naturlig lindring af fysiske smerter. De dage, hvor de fleste ukritisk tog smertestillende medicin, når der var noget, der værkede, er ovre. De fleste er klar over den lange liste af mulige bivirkninger, der blandt andet tæller afhængighed af præparaterne.

Seminar om naturlig smertelindring

Det er med det udgangspunkt, at der arrangeres et tværfagligt seminar om naturlig smertelindring på Odder Gymnasium, lørdag den 3. november i tidsrummet 12:30-17:00. Seminaret er særlig rettet mod behandlere, men alle er velkomne.

Oplægsholderne er læge og sundhedskonsulent Carsten Vagn-Hansen, Kenneth Hilt, der er ledende fysioterapeut i Forsvaret, smertesygeplejerske Mette Vagn-Hansen fra Allévia, Tværfagligt Smertecenter, seniosergent Dennis Albæk fra Flyvevåbnet, elitesportsudøver Mads Holm Andersen og Bob Poirier, der er vicepræsident for producenten af biofreeze koldterapi.

Erfaringer fra Forsvaret og Flyvevåbnet

Mette Vagn-Hansen vil fokusere på lindring af kroniske smerter, mens Kenneth Hilt og Dennis Albæk vil fortælle om naturlig smertelindring hos danske jens’er – både de værnepligtige og de udsendte.

Carsten Vagn-Hansen vil tage udgangspunkt i sin bog, “Når det gør rigtig ondt – om smerter og naturlig smertebehandling”, og Mads Holm Andersen vil fortælle, hvordan han klarer smerterne ved 20 maratonløb og en tredobbelt ironman i løbet af ét år.

Det koster 450 kroner at deltage i seminaret, der er arrangeret af YourCare – Skovgaard Agentur ApS. Du kan læse mere her.

Hvis du tilmelder dig senest den 13. oktober, kan du spare 100 kroner og få en gave med produkter til en værdi af 200 kroner – alt sammen altså for 350 kroner. Du skal blot tilmelde dig og betale som beskrevet på YourCares hjemmeside.

Forrige artikelSpis tomater dagligt

Næste artikelKulhydrater du bare må have