Til 1 person
Et godt stykke rugbrød
1 sild
1 hårdkogt æg
Rødløg og karse
2 dl skyr, drænet acido eller fåremælksyoghurt
2 spsk hørfrøolie
1 æble
½ rødløg
1 hårdkogt æg
1 tsk sennep, f.eks. Læsø sennep med timian
Saft fra ½ citron
2 tsk karry eller mere efter smag
Himalaya- eller Læsøsalt
Friskkværnet peber
Purløg og dild
Rør surmælksprodukt og hørfrøolie sammen med sennep. Riv et halvt rødløg og tilsæt krydderier heri. Hak æble og æg i bittesmå tern og tilsæt sammen med fintklippet purløg og dild. Anret sild, æg og karrysalat, og pynt evt. med rucolasalat og rødløg.
Fra “Fedt for Life” af Anette Harbech Olesen.
Find flere opskrifter fra Anette på Madforlivet.com.