Skinnebenssår går ikke væk

Jeg er en mand på 65 år. Jeg har det sidste halvandet års tid haft en udposning på venstre skinneben, som stammer fra skinnebenssår, som jeg har haft mange gange. Det har været helet op, men er nu begyndt at komme igen med skældannende hård hud. Jeg er blevet undersøgt ved hudlægen, og fik konstateret, at det ikke var ondartet. Jeg blev opfordret til at smøre med Carbamid og bruge støttestrømpe. Det kan holde det lidt nede, men det kommer igen. Hvad kan jeg gøre?

Med venlig hilsen

 Jan

 


 

Hej Jan

Gentagne skinnebenssår er ubehageligt. Hvorfor mon du får disse? Måske du har diabetes eller dårligt kredsløb. I så fald er det vigtigt at få at grundbehandlet disse, så såret har bedre mulighed for at hele og ikke komme igen.

Man kan støtte kroppens sårhelingsproces ved at tage et godt tilskud af zink og C- vitamin. Derudover vil jeg supplere med urten Gotu kola og det homøopatiske præparat Vespa crabo comp.

Mange har også gavn af smøre arret med den homøopatiske salve Traumeel, som virker antiinflammatorisk. Den må dog ikke smøres i åbne sår. Aloe vera er ligeledes en mulighed.

Held og lykke med det.

Mvh

Maria

Naturlægen.com

1 kommentar

  • Birgit Juhl siger:

    Vi fik min mors meget plagsomme skinnebenssår væk med “oldemors universalmiddel”: smør langs sårkanten – ikke ind i såret – med honning fra en nyåbnet bøtte (tag med fx en helt ren kniv) og læg en forbinding. Ny honning og ny forbinding hver dag, så vil man næsten med det samme se sårkanten trække sig sammen og såret vil hele forbavsende hurtigt.

  • Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

    Skriv et svar

    Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

    *