Skinnebenssår går ikke væk

27. juni 2022

Jeg er en mand på 65 år. Jeg har det sidste halvandet års tid haft en udposning på venstre skinneben, som stammer fra skinnebenssår, som jeg har haft mange gange. Det har været helet op, men er nu begyndt at komme igen med skældannende hård hud. Jeg er blevet undersøgt ved hudlægen, og fik konstateret, at det ikke var ondartet. Jeg blev opfordret til at smøre med Carbamid og bruge støttestrømpe. Det kan holde det lidt nede, men det kommer igen. Hvad kan jeg gøre?

Med venlig hilsen

Jan

 

Svar

Gentagne skinnebenssår er ubehageligt. Hvorfor mon du får disse? Måske du har diabetes eller dårligt kredsløb. I så fald er det vigtigt at få at grundbehandlet disse, så såret har bedre mulighed for at hele og ikke komme igen.

Man kan støtte kroppens sårhelingsproces ved at tage et godt tilskud af zink og C- vitamin. Derudover vil jeg supplere med urten Gotu kola og det homøopatiske præparat Vespa crabo comp.

Mange har også gavn af smøre arret med den homøopatiske salve Traumeel, som virker antiinflammatorisk. Den må dog ikke smøres i åbne sår. Aloe vera er ligeledes en mulighed.

Held og lykke med det.

Mvh

Maria

Naturlægen.com

Forrige artikelLyst til at spise sundt

Næste artikelOppe i hovedet

Bliv medlem af Naturli+
helt gratis

 

Få tips og hacks til et lykkeligt liv med naturlig sundhed.

Velkommen du er nu tilmeldt Naturli+ klubben.