16-20 portioner (spis max 2 portioner pr. person)
2 dl piskefløde
1 bæger æggeblommer
1 spsk Suvida Sukkererstatning
1 tsk vaniljepulver
200 g skyr
50 g chokolade min. 70 %
25 g kokosmel
100 g brombær
Pynt:
Hakket chokolade og bær
Pisk fløden til skum. Pisk æggeblomme, Suvida Sukkererstatning og vaniljepulver sammen. Rør skyr, hakket chokolade, kokos og brombær sammen med flødeskum og æg.
Fordel isen i to halvkugleforme, der sættes i fryseren. Efter 1 time er de klar.
Pynt med hakket chokolade og friske bær, når du serverer.
Det får du:
Protein: fra skyr
Monoumættet fedt: fra æggeblomme
Mættet fedt: fra fløde
Fra bogen ‘Diabeteskuren – Spis dig rask af’ Alice Appel Hartvig og Majbritt L. Engell.
Forrige artikelProtein sat i forbindelse med modermærkekræft
Næste artikelEr din opførsel god for dit hjerte?