Slim af bone broth?

Jeg har fået problemer med dannelse af slim og lidt løbende næse under nogle måltider. Jeg har fødevare-allergi.

Jeg begyndte at spise en portion Bone Broth dagligt (mest okse) dagligt i januar måned 2017. Jeg har nogle undladt at spise fedtet på grund af slimen, vist uden resultat. Kan det være fedtet, der giver slimen?

Samtidig spekulerer jeg på, at der må være N6 heri. Jeg tager dagligt 2 spsk Eskimo 3 og 3 spsk
Livets Olie.

Jeg har i flere år haft mange muskelsmerter. Jeg spiser dagligt surkål og Kefir lavet på Soja.

Desuden tager jeg en del kosttilskud. Herunder NDS Probiotica og Enzymer.

Jeg abonnerer på Naturli og er meget glad for bladet og artiklerne.

Jeg er 77 år, lille og spinkel.

Hilsen I

 


 

Tak for mailen. Det er dejligt at høre, at du kan lide bladet 🙂

Umiddelbart kan jeg ikke forestille mig, at din bone broth skulle give anledning til løbende næse og dannelsen af slim. Men er disse ting begyndt på samme tidspunkt, som du er begyndt at spise bone broth, synes jeg, du skal holde en pause med det, og se om du får det bedre.

Da du har fødevareallergi, skal du være opmærksom på, om du koger din broth med nogle grøntsager eller urter, du ikke tåler eller krydsreagerer med. Det kan eventuelt give reaktionen.

Hvis du ikke allerede pga. din fødevareallergi undgår mælkeprodukter, vil jeg anbefale dig at gøre det, da mælkeprodukter kan danne slim.

Der vil være en blanding af fedtsyrer i din bone broth herunder omega 6. Desuden vil der være mættet fedt, og der vil også være omega 3, hvis dyret har gået på marken og spist græs.

Jeg vil anbefale dig at få hjælp af en ernæringsterapeut eller kostvejleder, som kan hjælpe dig med at sammensætte kost og tilskud til dig.

Mange hilsner fra

Trine Vesteraa, ernæringsterapeut

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*