Slim i tarmene

I foråret var min afføring slimet og blodig. Jeg fik en endoskopisk undersøgelse, men den viste kun udposninger og hæmorider, som jeg skulle behandle med Doloproct creme.

Jeg har fået meget luft i maven, og samtidig kommer der så meget slim ud af anus, så jeg må op om natten og flere gange i løbet af dagen på toilettet.

Jeg er aktiv, spiser sundt og går ca. 6-8 km om dagen. Hvordan kommer jeg af med alt det slim? Det er til stor gene.

Mange håbefulde hilsner

 


 

Det lyder som en meget uholdbar situation, når din nattesøvn forstyrres. Umiddelbart tænker jeg, at du skal opsøge en erfaren behandler og få kigget grundigt på hele dit fordøjelsessystem.

Du kan allerede nu starte med periodiske spisepauser, hvor du giver fordøjelseskanalen ro til at hele sig selv. Gerne minimum 16 timer i døgnet, hvor der ikke kommer føde ned men kun lidt vand, urtete eller en enkelt kop sort kaffe. Det kan gøres ved, at du kun spiser mellem kl. 10 og 18.

Bone broth – altså gammeldags suppe langtidskogt på ben og urter – er noget af det mest helende for tarmen. Du kan lave en stor portion og fryse ned. Drik så 1-2 dl dagligt i et par uger, som det første om formiddagen.

Spis gerne masser af jordskokker og asparges, som indeholder gode fibre til tarmbakterierne i tyktarmen.

Du kan supplere med gode mælkesyrebakterier evt. Leaky G fra NDS og det homøopatiske præparat aesculus comp fra allergica, som behandler hæmoriderne, hvor jeg tror, slimen kommer fra. Derudover kan du lave en urteteblanding af hamamelis, røllike og calendula og drikke minimum 3 kopper dagligt.

God bedring

Mvh Maria Langbak

Naturlægen.com

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*