Slut med nattisseri

Jeg har læst om Hypofysis D6 mod nattisseri hos børn.

Hvilken dosis anbefales, og hvordan skal det tages? For det er jo ikke smart at drikke det opløst i vand inden sengetid?

Han tager allerede multivitamin og fiskeolie.

Venlig hilsen Anne

 


 

Enuersis eller nattisseri er ret almindeligt, så det er dejligt du spørger, da mange kan få glæde af svaret.

Enuresis er især almindeligt hos børn inden skolealderen. Mange vokser fra det. Når man kommer til skolealderen, kan det give lidt flere udfordringer i det sociale liv. Og barnet begynder ofte også selv at ønske hjælp til problemet.

Enuresis kan opstå, fordi blæren er overaktiv. Det kan også opstå, fordi hjernen ikke udskiller nok ADH, som skal koncentrere urinen om natten. Det kan ligeledes dreje sig om, at barnets nervesystem ikke rigtigt får givet besked til hjernen om at vågne, når blæren er fuld.

Og det hele kan selvfølgelig kombineres.

Hypofysis D6 er et homøopatisk middel, som stimulerer hjernen til at producere mere ADH. Erfaringen viser god effekt ved enuresis.

Du giver barnets alder i dråber 3 gange dagligt. Hvis barnet er 7 år, giver du altså 7 dråber 3 gange dagligt.

Du giver det i en ganske lille smule vand – f.eks. ½ snapseglas. Og så må barnet meget gerne holde det lidt i munden, inden det synkes, så det kan komme i kontakt med slimhinderne.

Det er altså meget små mængder vand og dermed ikke et problem at drikke det inden sengetid også.

Super godt, at du giver både multivitamin og fiskeolie. Sørg gerne for, at det er af god kvalitet. Vær ikke mindst opmærksom på, at fiskeolien skal være frisk og indeholde mindst 250 mg af DHA og EPA i en dagsdosis.

Jeg vil også anbefale dig så vidt muligt at undgå sukker, da det har en bedøvende effekt på hjernen. Du kan også med fordel smøre din søn med magnesiumcreme inden sengetid, da magnesium modvirker en overaktiv blære.

God bedring med nattetisseriet.

De bedste æblehilsner

Anette Straadt

Naturlig sundhedsplejerske

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*