Nyheder

Smag og behag dig frem

5. oktober 2010

Årets Sund Livsstil messe i Forum byder på rigtig mange oplevelser – ikke mindst for munden.

Skal du bare nyde en efterårsweekend hjemme med vasketøj og bladfejning? Eller har du også afsat tid til at blive inspireret af Danmarks førende producenter og importører af alternativ sundhed? Der er i hvert fald masser af spændende smagsprøver på programmet – udover behandlinger og foredrag.

Du kan f.eks. få økologisk urtebouillon og bolcher hos Bioforce, mens du får information om deres nye forkølelseskit med Vogel-produkter. Eller hvad ville du sige til, at blive ført ind i tangens forunderlige verden med Havets Spisekammer? Der er helt sikkert eksempler på brugen af havets superfood, som du ikke har set før.

Test dig selv og vandet

Magneter bliver brugt af flere og flere som terapi mod smerter og andre gener. Hos IN-Magnetix kan du se og prøve smykker fra Energetix. På kun ti sekunder kan du få lavet en hurtig test, der fortæller, hvordan magnetterapi virker på dig – helt gratis. Og så er der ekstra gode tilbud dagligt under messen på magnetarmbånd.

Du kan også få testet dit drikkevand, nemlig hos ABC Nordica, som udfordrer den gængse opfattelse af, at vores drikkevand er rent, sundt og af høj kvalitet. Imens er fakta, at kun 55 ud af 2000 partikler bliver undersøgt af vores vandværker – og at de oven i købet tilsætter kemi for at forbedre kvaliteten. Hvis du er i tvivl om kvaliteten af dit vand, kan du medbringe en prøve i en flaske til ABC Nordicas stand, hvor de tester det for dig.

Hybenprodukter og rawfood

Hyben er en af de ingredienser, som producenter af helseprodukter for alvor har opdaget de seneste år. Fuerza Vital laver f.eks. den skønneste pakke med hybenskaller, der uden den store indsats kan blive til en skøn suppe. Coesam Scandinavia er til gengæld i gang med lancere nye snackbarer, som indeholder hyben.

Hvis rawfood er et område, du kunne tænke dig at blive klogere på, så er det selvfølgelig også en mulighed på messen. Trenden ud i rå mad lader sig ikke fornægte, og både rawfood.dk, Shop4life og AcuPharma, der forhandler produkter fra Renée Voltaire, er stande, der kan gøre messegæsterne klogere på begrebet.

Smagsprøver i lange baner

Økologiske safter, mælkeerstatninger, olier, nødder, frugter og chokolader vil der være masser af på messen – samt en del spændende kosttilskud, f.eks. kartoffelfibre til smoothien eller græskarkernemel, der får dig til at sove.

Listen over skønhedsprodukter uden unødige tilsætningsstoffer og med økologiske ingredienser er også lang – så det er bare med at komme af sted for at prøve, smage og dufte.

Download din egen billet til Sund Livsstil og kom gratis ind med Naturli.

Forrige artikelDe flotte Hokkaido græskar

Næste artikelTræning med formål