Nyheder
Sponsoreret

Smertefri krop med naturens egne hjælpemidler 

Naturlig behandling uden bivirkninger ved smerter i muskler og led – eller eksempelvis ryg og nakke.

Foto: Shutterstock
24. april 2023

Naturlig behandling uden bivirkninger ved smerter i muskler og led – eller eksempelvis ryg og nakke. 

Smertelindring kan vi alle få brug for fra tid til anden. Når led og muskler værker tyer mange af os automatisk til medicin i pilleform. 

Der er dog gode muligheder for lokal lindring med hjælp fra planteriget – kun påført hvor det gør ondt og med et positivt forhold mellem fordele og bivirkninger. Den medicinfri behandling skåner maven, giver hurtig virkning og kan påføres, lige hvor og hvornår du har ondt. 

Perskindol med virksomme plantestoffer

Et godt eksempel er Perskindol, hvis smertelindrende produkter tager virksomme plantestoffer i brug i lette produkter, der øjeblikkeligt trænger ind i huden. 

Hvert produkt i serien indeholder en unik kombination af æteriske olier og understøttende ingredienser. De smertelindrer, varmer og/eller køler, når de påføres huden. F.eks. citronolie, rosmarinolie, lavendelolie, mentol, bergamotolie, skovfyrolie, kamfer, appelsinskalsolieog vintergrøn olie. 

Særligt den sidstnævnte rammer plet, når vi taler smertelindring. Vintergrøn olie består nemlig primært af metylsalicylat, der har veldokumenterede smertestillende egenskaber på muskler og led ved påføring på huden. 

Perskindol med naturens helt særlige olie 

Hovedbestanddelen i vintergrøn olie, metylsalicylat, er den naturlige pendant til kunstigt fremstillet smertelindrende medicin som acetylsalicylsyre. Sidstnævnte kan bl.a. fås under navnene Kodimagnyl og Treo). Den smertelindrende virkning vi får fra vintergrøn olie gennem Perskindol altså den naturlige variant af et anerkendt smertelindrende middel. 

Medicin er på mange måder rigtig godt, men det er samtidig vigtigt, at vi også har muligheder for at få medicinfri smertelindring – enten til brug alene eller i kombination med traditionel medicin, og det får du med Perskindol. 

Alle produkter i Perskindol-serien indeholder vintergrøn olie. Hvorvidt du skal gå i retning af Active Gel eller en af Thermo Hot-varianterne, afhænger både af dine behov og udfordringer – og flere har gavn af at have begge i husapoteket. 

Active Gel er en universelt smertelindrende gel, som giver en kølende fornemmelse på huden og øger blodcirkulationen i området, så der skabes en rolig varme i musklen/leddet. Ømme muskler og led lindres, mens restitutionen øges, så du hurtigere kommer på toppen. 

Thermo Hot Gel og Roll-On er intensivt varmende og smertelindrende, som er særligt brugbart ved smerter og spændinger i nakke, ryg og lænd. Thermo Hot-produkterne stimulerer blodcirkulationen, afspænder musklerne, lindrer smerter og fremmer helingsprocessen. 

Brug Perskindol efter dit behov 

Den skånsomme smertelindring med Perskindol betyder, at du kan bruge produkterne flere gange om dagen, i længere perioder ad gangen. Faktisk kan du bruge dem flere gange om dagen i hele 21 dage i træk, hvorefter der anbefales en pause på tre dage. Herefter kan du genoptage brugen. Som hjælp til en aktiv hverdag trods drilske led og muskler eller som støttebehandling igennem et behandlingsforløb hos professionel behandler. 

Er smerterne vedvarende, bør man kontakte sin læge for at få hjælp til professionel behandling. Perskindol fås i helsekostbutikker, på apoteket, i Matas og på novasel.dk til priser fra 99 til 139 kroner. 

Forrige artikelEr du (knogle)skør eller vil du forebygge?

Næste artikelStyrk din mentale sundhed med stueplanter