Smuk indefra og ud

27. juni 2022

Skønhed kommer indefra – især når vi får, hvad vi har behov for.

Smuk er lig med slank

De fleste af vores skønhedsikoner i dag er slanke mennesker. For hvor overvægt tidligere var lig med velfærd, er det i stigende grad lig med dårlig kost og forkert livsstil – og som mennesker er flest, foretrækker vi synlige tegn på sundhed fremfor usundhed. Men det kan være svært at komme af med mange af dellerne – især fordi vores køleskabe og borde bugner af kalorier, som vi genetisk set er kodet til at spise (vores krop ved jo aldrig, hvornår der bliver hungersnød).

EU har godkendt og anerkendt glucomannan som et slankende tilskud, der kan hjælpe i kampen mod kalorierne. Opskriften på, hvorfor glucomannan virker, er simpel: Hvis maven er fyldt af noget i forvejen, så spiser man mindre, og det er netop hvad fibrene i glucomannan gør, hvis du indtager dem op til et hovedmåltid. Samtidig viser undersøgelser, at kroppen bedre regulerer blodsukkeret, så man ikke bliver sliksyg som ellers, når man indtager glucomannan.

Produktet KONJAK indeholder en “kom-godt-i-gang”-guide og glucomannan-tabletter til en måneds forbrug. I pakningen findes også en praktisk lille opbevaringsæske, så man kan tage tabletter med på arbejde eller weekend. Det er ingen mirakelkur, du skal fortsat være bevidst om at motionere og spise sundt – men det er en hjælp, når kroppen ikke skriger på flere kalorier eller sukker.

Tid til rynkecreme?

Avivir Aloe Vera familien har fået to nye lækre fugtgivende medlemmer: Anti-wrinkle dagcreme og Anti-wrinkle natcreme. Begge hudplejeprodukter er med det velkendte høje indhold af økologisk Active Aloe, som er kendt som en effektiv fugtgiver, der virker celleopbyggende, øger hudens immunforsvar og modvirker inflammationsprocesser.

Cremens høje Aloe Vera-indhold gennemfugter og stimulerer hudens cellefornyelse og afhjælper tørhed, rynker og slap hud. Glucuronsyre, der er aktivet i hyaluronsyre, er optimale fugtbindere i det nederste lag af overhuden, og forbedrer hudens evne til at binde fugt og skabe naturlig fylde, som derved mindsker linjer og rynker.

Ved regelmæssig brug forbygges ældningstegn, og hudens forsvar optimeres. Cremens evner modarbejder dehydrering ved at mætte huden med fugt, øge hudens elasticitet og resulterer i blødere, glattere og mere spændstig hud. Cremen er også velegnet under makeup.

Natcremen virker genopbyggende og hudforyngende med øjeblikkelig blødgørende og beroligende effekt.

Hvis du er i tvivl, om du er i målgruppen for rynkecremer, så er det en tommelfingerregel, at hvis du har f.eks. panderynker, linjer og poser under øjnene, linjer langs overlæben og mundvig, markante smilerynker, tør hud og manglende elasticitet i huden, bør du se dig om efter en rynkecreme.

Avivirs produkter er uden parabener, parfume og farvestoffer og sælges hos Matas, i helsekostbutikker og på apotekerne samt på nettet

Chance for skønhedssøvn

Halvdelen af den voksne befolkning lider af snorken i forskellige grader. Konstant træthed og ødelagt nattesøvn for snorkerens partner og familie giver både poser under øjnene, bleg hud og ringere livskvalitet. Snorkere har en øget risiko for forskellige sygdomstilstande som obstruktiv søvnapnø, forhøjet blodtryk, migræne, hovedpine og impotens. Ikke overraskende har en pålidelig og effektiv løsning på snorken været genstand for forskning i over 100 år.

En af de metoder, der har vist sin effekt, er snorkeskinner som SnorBan, der øger luftpassagen og letter vejrtrækningen. Et studie fra Mannheim Sleep Medicine Center i Tyskland viser, at SnorBan effektivt fjerner eller reducerer snorken for 8 ud af 10 snorkere. Med SnorBan målte man en forbedret søvnkvalitet og en bedre fysisk og mental tilstand, lige som den har en effekt på søvnapnø i lettere grad.

SnorBan er en blød og behagelig anti-snorkeskinne til en overkommelig pris og kan købes på www.snorban.dk.

SnorBan sælges med garanteret effekt, så hvis du ikke slipper for din snorken eller er tilfreds med resultatet, kan du returnere SnorBan inden for 30 dage og få pengene tilbage.

Forrige artikelBirgittes TIP til selvcoaching

Næste artikelHjælp til den indre rengøring- uden at røre en finger

Bliv medlem af Naturli+
helt gratis

 

Få tips og hacks til et lykkeligt liv med naturlig sundhed.

Velkommen du er nu tilmeldt Naturli+ klubben.