”Sodavand” i foden

Jeg har haft en lille blodprop i kranspulsåren for nogle år siden. Har fået nye hofter og et knæ.

Efter første hofte (i 2011) begyndte min højre fod at få et lille område med “sodavand”, som nu har spredt sig til hele foden og er godt på vej mod knæet.

Jeg har ikke diabetes. Har I et godt råd?

Hilsen fra den 76-årige 

 


 

Jeg går ud fra, at ”sodavand” betyder et sovende område på foden, som nu spreder sig op mod knæet.  

Den sovende fornemmelse tyder på, at der er påvirkning af en nerve. Måske der er sket en lille beskadigelse efter din hofteoperation. Du skriver, at du ikke har diabetes, hvilket er en vigtig information, da denne sygdom kan give skade nerverne ud i fødder og ben. Andre årsager kan eksempelvis være mangel på B12-vitamin eller et stort alkoholforbrug. Dette skal selvfølgelig tjekkes.  

Det lyder dog mest oplagt som en operationsskade. Du kan forsøge med urten gotu kola og i en dosis på 500 mg tørekstrakt dagligt. Som supplement hertil kan du bruge det homøopatiske middel hypericum d12. Brug ligeledes masser af gurkemeje, eventuelt som en daglig golden latte, til at dæmpe en eventuel inflammation. 

God bedring 

Mvh Maria Langbak 

2 kommentarer

 • Eva Ravenberg siger:

  Fint råd med gurkemeje men husk at der skal sort peber til at aktivere det

 • Kirsten siger:

  Det kan købes i kapsler

 • Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

  Skriv et svar

  Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

  *