Nyheder

Sommerklar

Pak rejsetasken med solskin, solbeskyttelse og skønhedsprodukter. Vi har samlet et udvalg af de skønneste helseprodukter til sommeren.

Foto: Mediegruppen
26. juni 2023

I dette sommernummer sætter vi spot på alt det, som du skal huske at pakke med i rejsetasken inden ferieafgang. Fra den store sommerrejse, til miniferier, festivals- og weekendophold. Få hjælp og tips til alt det, som giver energi og velvære, – og som gør ferien til en succes uden smerter og spændende fordøjelse.

God sol, sommer og sundhed.


Solbeskyttelse

Solcreme er en vigtig del af rejsetasken, hvis du vil nyde solen og samtidig undgå forbrændinger. Her får du et lækkert økologisk udvalg uden skadelig kemi.


Solpleje med det bedste fra naturen

Danske Mellisa lover sine kunder at levere det bedste fra naturen – med effektfulde bioaktiver og økologiske ingredienser. Nu kommer det til udtryk i en ny solplejeserie.

Alle Mellisas solcremer er med bredspektret UV-beskyttelse, og de trænger let ind uden at fedte. De kan anvendes af både børn, voksne og gravide, der ønsker solbeskyttelse med et godt indhold af naturligt plejende ingredienser.

Solplejeserien omfatter Ansigtssolcreme SPF 30, Solcreme SPF 25, Solcreme SPF 45 og Aftersun Lotion.

Se mere på www.mellisa.dk

Fugt og mineralsk solbeskyttelse

Solbeskyttelse er obligatorisk, når du boltrer dig i sommerlandet. Men du er ikke tvunget til at få parfume og skadelig kemi på huden.

Coola Mineral Sunscreen Spray SPF 30 er parfumefri (Fragrance Free) og skabt ud fra et plantebeskyttelseskompleks med stor rigdom på antioxidanter.

Den påføres med spray og bliver dermed godt fordelt på huden. Coola Mineral Sunscreen Spray er non-zink, glutenfri og vegansk.

Se mere på www.coolasuncare.dk


Sensitiv solcreme uden nano-zink

KRAES er et dansk brand, som satser på naturlige ingredienser i plejen af sensitiv hud. Ideen stammer bl.a. fra ejernes egen datter, hvis hud havde svært ved at tåle almindelig kosmetik.

KRAES Solcreme SPF 30 er mild for huden og kan bruges af både voksne og de helt små. Men samtidig beskytter den effektivt imod solens UVA- og UVB-stråler. Den fungerer med et såkaldt mineralsk solfilter, der er uden nano-zink. Det betyder, at zink-partiklerne er for store til, at de kan trænge ind i huden.

Se mere på www.kraes.dk

Solbeskyttelse og nærende pleje

Solbeskyttelse er obligatorisk, når vi nyder livet om sommeren. Den bedste solcreme er den, der på samme tid tilbyder huden beskyttelse og også føles dejlig at smøre på. 

Bioselect Olive Sun Cream indeholder et bredspektret UVA/UVB-filter. Men samtidig har den naturlige olier fra bl.a. dictamelia, oliven og aloe vera, som beskytter, nærer og blødgør huden.

Bioselct Olive Sun Cream er til brug både i ansigtet og på kroppen.

Se mere på www.bioselecthudpleje.dk


Gør huden klar til solen

After sun-produkter bidrager til at dulme påvirkningen af de varme stråler efter en lang dag i solen. Men du ønsker ikke at miste den kulør, som følger med dine timer i varmen.

Aloe Vera After Sun Tanoptimizer fra Avivir reparerer og plejer huden efter ophold i solen. Samtidig reducerer den rødme i huden og giver dig et flottere bruning.

Med sit indhold af 90% økologisk ActivAloe forbedrer denne after sun også hudens evne til at danne pigment. AVIVIR Aloe Vera After Sun kan derfor med fordel bruges i dagene op til en ferie for at klargøre huden til ophold i sol.

Se mere på www.avivir.dk

Blød hud i solen

Selvom du bruger solcreme efter forskrif- terne, er solen hård ved din hud i løbet af sommeren. Med naturlig hjælp fra aloe vera kan du både modvirke hudens udtørring og solrynker, mens du øger hudens bruning.

Produktet Aloe Vera Baobab Anti-Age After Sun Face fra Avivir indeholder både 84% aloe vera og hyaluronsyre til hudplejen. Tosolin hjælper med at få mere farve.

Desuden har den klimavenlige after sun økologisk baobab, som styrker collagenet og hudens barriere.

Se mere på www.avivir.dkNaturlægemidler

Naturlægemidler kan afhjælpe gængse sommerskavanker såsom dårlig mave, rejsesyge, betændelse og sportsskader. Vi har udvalgt en række kvalitetsprodukter, der ikke må mangle i din rejsetaske.


Naturlig beskyttelse mod forkølelsessår

Udbrud af forkølelsessår kan ødelægge den gode feriestemning, og solskin er en udløsende faktor for herpesvirus. Men du kan finde en blid og naturlig behandling.

Spirularin HS er designet til at yde naturlig beskyttelse til dine læber og hud mod den genererende herpesvirus. Den unikke ingrediens er et aktivt stof hentet fra mikroalger, som er kendt for sin dobbeltvirkende effekt.

Spirularin HS indeholder solfaktor 15 beskyttelse og giver samtidig læberne en blød og velplejet følelse.

Se mere på www.pharmovital.dk

Nej tak til svømmeører

Sjove stunder i poolen eller havet kan ende i tårer, når de yngste bliver ramt af ”svømme- ører” – øregangsbetændelse i kølvandet på mødet med fremmede bakterier i et fugtigt miljø.

Otinova ørespray er receptfri, let at anvende, uden antibiotika og kortison, og den lindrer oftest symptomerne på (øregangs) betændelse indenfor 24 timer.

Se mere på www.otinova.dkNaturens svampemiddel

I mad er oregano en mild og sød smag. Men over for svampe og bakterier er oreganoens olie en barsk modstander.

Både som forebyggelse og bekæmpelse af svamp på fødderne kan du smøre olien på fodsålerne. Oreganoens olie trænger ind i huden og modarbejder indefra bakterier og svampe. Bl.a. med et højt indhold af den naturlige fenol Carvacrol.

Se mere på EpicOils

Kontrol over transportsyge

Et tilfælde af køresyge kan virkelig ødelægge ferien – også for de andre passagerer i bilen.

Med akupressur-armbåndet Sea Band kan du kontrollere køresygen og holde kroppen i balance på hele turen. Det virker ved alle typer transportsyge – også søsyge.

Sea Band virker inden for 10 minutter og kan bruges igen og igen. Faktisk er producenten så overbevist om effekten, at du får pengene retur, hvis ikke du har gavn af metoden

Se mere på www.seaband.dk


Sommersjov uden smerter

Dejligt vejr og udendørs udfoldelser hænger sammen. En løbetur, en cykeltur, ketsjerspil ved stranden – og pludselig kan man mærke, at kroppen ikke længere er 19 år.

Med den smertelindrende gel fra Biofrost kan du fore- bygge eller behandle muskelsmerter, ledsmerter, forstræk- ninger, forstuvninger og andre sportsrelaterede smerter.

Biofrost Active kan med fordel benyttes før træning for at fremme bevægelighed.

Biofrost Relief kan med fordel benyttes efter træning for at lette eventuelle muskel- og ledsmerter.

Produktet er 100% vegansk og uden farve, parfume og hormoner.

Se mere på www.youcare.dk


Skønhedsprodukter

Sommerens varme og solens stråler stiller andre krav til skønhedsrutinen. Vi har udvalgt en række produkter der er velegnet til de varme måneder, der får dig til at stråle.


Aftershave uden skrap alkohol

En god aftershave hjælper med at berolige huden efter barbering, så du undgår røde knopper eller tør hud.

I Aftershave Lotion and Balm fra Australian Bodycare er Tea Tree Oil den aktive ingrediens, som er naturligt antiseptisk, det vil sige bakteriehæmmende. Dermed undgår man at bruge den skrappe alkohol, som ofte er i aftershave.

Se mere på www.australian-bodycare.dk

Sommertid for Danmarks dufte

Sommertid er ikke kun forbundet med sol og varme. Årstiden har også sine helt egne dufte, som er med til at øge livsglæden i de varme måneder.

Danmarks Dufte har sat sig for at indfange dette fænomen i bl.a. deres body sprays.

Duften ”Time for Bøgen springer ud” kan holde gennem det meste af foråret og sommeren. Den lette body spray efterligner duften af frisk græs, træernes løv og liljekonvallen. Hvad minder den mon dig om?

Se mere på www.danmarksdufte.dk


Dansk og økologisk ansigtsolieserum

Store mængder af antioxidanter og vitaminer gør Organic Boost Intense Repair Oil helt unik. Ansigtsolien fra Zinobel fugter, beskytter og reparerer i dybden. Også som modvirkning af pigmentforandringer.

Bedst resultat opnås ved at bruge Intense Repair Oil hver dag. Den er meget drøj, og en til 2 dråber dagligt er nok.

Om sommeren anbefales ansigtsolien til natten, hvor hudens restitutionsproces foregår. Så vil man reparere på gamle skader og samtidig modvirke nye skader fra dagens solpåvirkning.

Læs mere på www.zinobel.dk

Skånsom olie til ansigtet

Ansigtsolie har en dobbelt effekt, når olien både tilfører næring og danner en beskyttelse imod bakterier og snavs fra omgivelserne.

Lito Olie er en let olie, som ikke fedter, og samtidig har den god ophelende virkning på f.eks. rifter eller aknesår.

Det er et 100% rent naturprodukt, som findes i Lito Olie. Der er ingen tilsætningsstoffer i olien fra de særlige hybenfrø, der dyrkes hos Hyben-Vital på Langeland og bearbejdes efter en patenteret fremgangsmåde. Lito Olie er rig på omega-fedtsyrer og naturlige antioxidanter.

Se mere på www.litohybe.dk


Fremtidens deodorant

De fleste af os smører dagligt kemi under armene for at gardere os imod uønsket lugt. Med det nye produkt 5 Days DEO kan du reducere forbruget markant.

Produktet er en deodorant, der ændrer miljøet i svedkirtler, så bakterierne bliver inaktive. Resultat: Din sved bliver totalt lugtfri. 5 Days DEO påføres om aftenen før sengetid og virker natten over. Herefter er du fri for ubehagelig lugt i 5 dage, også selvom du bader dagligt.

5 Days DEO er godkendt af Astma-Allergi Danmark og har fået topkarakter i Forbrugerrådets “tænk kemi”-deodorant test.

Se mere på www.5daysdeo.dk

Forrige artikelUndgå greenwashing, når du køber tøj

Næste artikelGær og appelsin i stedet for myregift

Bliv medlem af Naturli+
helt gratis

 

Få tips og hacks til et lykkeligt liv med naturlig sundhed.

Velkommen du er nu tilmeldt Naturli+ klubben.