Opskrifter

Spicy bønnepålæg

30. juni 2011

Frokosten skal være farvestrålende og delikat, ikke mindst når man er på kur. Skal maden med på arbejde, er det nødvendigt, at den kan tåle transporten og er lækker flere timer  efter den er tilberedt – f.eks. et godt stykke rugbrød med spicy bønnepålæg.

  • 4 dl kogte kidneybønner
  • 2 tomater
  • Tørret chili
  • 1 økologisk citron
  • ½ tsk. knust koriander
  • 1 tsk. knust spidskommen
  • Finthakkede friske urter som mynte, persille eller koriander etc.
  • Ca. 1 spsk. tamari

Findel bønnerne i køkkenmaskinen. Hak tomaterne fint og rør dem i. Tilsæt et nip chili og smag til med citronsaft og reven skal.

Tilsæt krydderierne og din foretrukne krydderurt.

Smag til med tamari.

Forrige artikelAgurkesmoothie

Næste artikelKærligheden spirer blandt efterlønnere