Rens forårsløgene og snit dem i ringe. Hak hvidløget fint. Skræl ingefæren og riv den. Skær chili og citrongræs i mindre stykker.
Find en rummelig gryde og opvarm olivenolie heri. Steg forårsløg og hvidløg og tilsæt ingefær, chili og citrongræs efter et par minutter.
Tilsæt fiskefond og kokosmælk og kog op. Smag suppen til med lime, salt og hvid peber.
Tilsæt fisken og nudlerne og lad det koge i ca. 5-7 minutter, til begge dele er tilberedt. Smag evt. til med ekstra lime og server med frisk koriander og et godt brød.
Tip: Anden hvid fisk kan også bruges. Flere fiskehandlere sælger hjemmelavet fiskefond, eller du kan gå efter supermarkedets bedste, medmindre du lige har din egen overskydende i fryseren.
Fra bogen ‘One pot – din genvej til nem hverdagsmad’ af Mette Mølbak.