Spinatomelet med laks, peberfrugt og dild

Af: Jerk W. Langer og Karen Lyager

Foto: Politikens forlag

1 portion

Det skal du bruge

½ tsk olivenolie

50 g frisk spinat

2 æg

1 spsk mælk

10 g kollagenpulver

salt og peber

2 skiver røget vildlaks

peberfrugt, ½ stor eller 2-3 små  snackpebere i skiver

1 kvist frisk dild

Sådan gør du

Varm olivenolien op på en lille pande og varm hurtigt spinaten igennem, indtil den falder sammen. Pisk æg, mælk, kollagenpulver, salt og peber godt sammen og hæld det over spinaten. Steg omeletten ved svag varme, indtil æggemassen er stivnet. På toppen lægger du røget laks, peberfrugt og et rundhåndet drys dild.

 

Fra bogen “Collagen, stærk, sund og smertefri” af Jerk W. Langer og Karen Lyager.

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*