Mad

Spinatpandekager

18. september 2015

Du kan sagtens snige lidt grønt ind i snacken – f.eks. som her i spinatpandekager. Velsmagende, hyggelige og med lidt ekstra sundhed.

Ca. 10 små pandekager

Du skal bruge:

50 g. frossen og optøet spinat

4 æg

1½ spsk. loppefrøskaller

1½ banan

et drys vaniljepulver

¼ tsk. kardemomme

½ tsk. kanel

1 lille drys salt

kokosolie til stegning

Bær og nøddesmør til servering

Sådan gør du:

Vrid spinaten tør for væde og kom den i foodprocessoren og kør til den bliver mere findelt. Det kan være nødvendigt at stoppe og røre i spinaten et par gange undervejs. Tilsæt æg, banan, loppefrøskaller samt krydderier og blend det hele godt til spinaten bliver helt findelt.

Varm kokosolien op på panden og steg små pandekager af dejen. Server de lune pandekager med bær og nøddesmør.

Forrige artikelSund Livsstil med tang og olivenolie

Næste artikelBakterier giver mere smag fra jorden