Spirulina-konfekt - Naturli

Spirulina-konfekt

Af: Trine Vesteraa, ernæringsterapeut

Prøv en anderledes og sundere version af den traditionelle konfekt, der er fyldt med sukker, som fremmer inflammation. Det gør denne ikke.

Til ca. 10 kugler

Du skal bruge:

100 g medjoul-dadler eller andre bløde dadler

30 g cashewnødder

2 tsk ærteprotein

¼ tsk vaniljepulver

¾ tsk frisk revet ingefær (mere eller mindre alt efter smag)

1 strøgen tsk spirulinapulver

lidt kokosmel til at trille kuglerne i (kan undlades)

Sådan gør du:

Pil stenene ud af dadlerne og kom dem i foodprocessoren med cashewnødderne. Kør til det begynder at blive til en ensartet masse. Det kan være nødvendigt at skrabe ned ad siderne undervejs. Tilsæt de øvrige ingredienser og kør til massen begynder at hænge sammen.

Kom kokosmel i en kaffekværn eller lignende og blend kokosmelet helt fint. Tril dadelmassen til kugler og tril kuglerne i kokosmelet.

Spirulinakonfekten holder sig fint en uge tid på køl. Kan som alternativ også fryses.

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*