Til ca. 10 kugler
100 g medjoul-dadler eller andre bløde dadler
30 g cashewnødder
2 tsk ærteprotein
¼ tsk vaniljepulver
¾ tsk frisk revet ingefær (mere eller mindre alt efter smag)
1 strøgen tsk spirulinapulver
lidt kokosmel til at trille kuglerne i (kan undlades)
Pil stenene ud af dadlerne og kom dem i foodprocessoren med cashewnødderne. Kør til det begynder at blive til en ensartet masse. Det kan være nødvendigt at skrabe ned ad siderne undervejs. Tilsæt de øvrige ingredienser og kør til massen begynder at hænge sammen.
Kom kokosmel i en kaffekværn eller lignende og blend kokosmelet helt fint. Tril dadelmassen til kugler og tril kuglerne i kokosmelet.
Spirulinakonfekten holder sig fint en uge tid på køl. Kan som alternativ også fryses.
Forrige artikelHvorfor bliver du ikke altid syg af vira?
Næste artikelMakeup: Til fest uden kompromis