Suppe er bestemt ikke kun en vinterspise. Denne stærke og syrlige suppe fra Thailand kan være en frisk og smagfuld afslutning på en lun sommerdag.
Bræk svampene i små stykker (fjern stokkene). Snit løg og hvidløg. Fjern de yderste blade fra citrongræsset og skær resten i mindre stykker.
Kom det hele i en gryde sammen med bouillonen, karrypastaen, limebladene og ingefæren. Kog suppen under låg 5-6 minutter. Smag til med salt og citronsaft samt evt. et nip sukker.
Kom risnudlerne i suppen og kog dem 5 minutter. Hvis du bruger kartofler, skal de små terninger i sammen med nudlerne. Findel de ønskede grøntsager og kom dem i suppen. Kog den endnu 3-4 minutter. Tilsæt bønnespirerne og lad suppen koge op. Fjern citrongræs og limeblade. Tilsæt hakket koriander og smag til igen. Drys med hakkede jordnødder.