Stærke vitaminer til børn

Kære Anette, jeg har læst dine mange gode fif på din side og set mange af dine webinarer på Facebook (du har vist meget på hjerte).

Jeg medgiver, at jeg måske ikke har hørt helt godt nok efter, men så siger du jo et sted, at man bare skal spørge igen. Så det gør jeg lige:

Min datter på 5 spiser fiskeolie og mange forskellige enkelte vitamin- og mineraltabletter uden at kny, men det har i alle årene været en kamp at finde én multivitamin, som hun vil blive ved med at spise.

Lykkelig var jeg, da jeg fandt Omnimini, med methylerede b-vitaminer, men ak, nu kan hun ikke lide dem mere heller. Nu kan hun så lykkeligvis sluge en kapsel! Så så jeg dem fra Nani, men der står så fra 11 år… Kan man så godt fx give hende én men bare hver anden dag, eller er hun så ikke dækket ind?

Eller kender du andre, jeg kan prøve af?

Mange hilsner

 


 

Tak for dine søde ord. Du har helt ret. Børns naturlige sundhed og trivsel ligger mig meget på sinde. Du er altid meget velkommen til at spørge. Dine spørgsmål hjælper også andre familier.
Det er rigtig dejligt at høre, at din datter bliver tanket godt op med vigtige næringsstoffer.

Vitaminer/mineraler og essentielle fedtsyrer er afgørende for, at kroppen kan holde sig stærk og i balance. Det er rigtig godt, at du er opmærksom på kvaliteten af de kosttilskud, du giver.

Vitaminer og mineraler skal være i letoptagelige former for at kunne optages optimalt ind i kroppens celler. Omnimini har nemlig nogle gode optagelige former. Det er dog heller ikke så usædvanligt, at børn nogle gange løber lidt sur i et bestemt tilskud og bliver træt af smagen.

Nani laver også rigtig gode optagelige tilskud. Og når din datter godt kan sluge en kapsel, er det et godt valg.

Kosttilskud har ofte en pligttekst trykt på pakken ang. alder mm. Deres multivitamin har en fin dosis også til din datter. Den er høj på nogle B-vitaminer, men det er vandopløselige vitaminer, så dem tisser man bare de overskydende ud af.

Den har 20 mcg D-vitamin. Det er ok og stadig en sikker dosis for din datter. Hun skal dog ikke have yderligere D-vitamin fra andre tilskud. Så du må gerne give et stk. dagligt til hende.

Et alternativ kunne være Wild Nutrition-kapsler. Den er også super-optagelig og indeholder samtidig nogle styrkende urter. De har lavet en særlig en til børn: https://natureteam.dk/produkt/food-grown-daglig-vitaminpille-boern  Her skal dog suppleres med lidt ekstra D-vitamin om vinteren. Gerne så hun får i alt 20-25 mcg fra oktober til april.

Skriv endelig, når der opstår spørgsmål. Jeg er glad for at kunne hjælpe

De bedste æblehilsner

Anette Straadt

www.æblebørn.dk

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*