Stammer træthed fra tænderne?

5. maj 2022

Jeg har for et år siden haft alle fem kanaler i en tand overmunden fyldt med betændelse. Tandlæge rensede kun de fire og ikke den femte, da den lå på indersiden og var svær at komme til. Har siden haft dunken i det øre, der er lige over tanden.

Jeg har afbrudt søvn og sveder meget. I begyndelsen så meget, at madras, dyne og tøj var meget vådt af sved. I dag knap et år efter har jeg stadig svedeture og afbrudt søvn, dog slet ikke så voldsomt som tidligere. Men det giver tab af livskvalitet, da jeg sover dårligt, stadig sveder og værst af alt, er umådelig træt og kan sove længe og dybt flere gange om dagen.

Jeg er ellers fuldstændig rask – siger alle/masser af undersøgelser hos læger og hospitaler. Er 75 år, indtager ingen medicin og lever sundt. Har før dette problem været smækfyldt med energi og livskraft. Tror du, min træthed stammer fra tænderne?

Venlig hilsen Annie

Svar:

Når tidspunktet for tandbehandlingen passer med udviklingen af symptomer, bliver jeg altid mistænksom. I min optik kan en skjult betændelse i en rodkanal sagtens være medvirkende til dine symptomer. Jeg har set lignende hos andre. Derfor vil jeg anbefale at få tanden ud.

Rigtig god bedring til dig.

Mvh Maria Langbak

Bliv medlem af Naturli+
helt gratis

 

Få tips og hacks til et lykkeligt liv med naturlig sundhed.

Velkommen du er nu tilmeldt Naturli+ klubben.