Nyheder

Stor helsefagmesse i Malmø

2. oktober 2012

Danskerne er vilde med økologi. Faktisk er vi den nation i verden, der køber mest økologi pr. indbygger. Det er en af årsagerne til, at Europas førende fagmesse for sund livsstil, økologi og bæredygtighed kommer til Malmø.

Natural & Organic Products Europe er Europas førende fagmesse på feltet, og den har eksisteret i London i 16 år. Nu får den en nordisk aflægger, Natural Products Scandinavia, der åbner i Malmø den 14. og 15. oktober i år. Messen samler 175 udstillere fra 30 forskellige lande og vil have eksempler på alt det nye indenfor sund livsstil.

Messen er dog ikke åben for offentligheden, da den er rettet mod producenter, indkøbere og forhandlere. Men den giver den danske helsebranche en unik mulighed for at følge op på de nyeste tendenser i markedet uden at skulle rejse langt. Messen finder sted i det nybyggede Malmömessan, et enkelt togstop fra Kastrup Lufthavn.

Danskerne køber meget økologi

Danskerne er rigtig gode til at købe økologisk. Faktisk er hele 7 pct af vores madindkøb økologisk. Det er verdensrekord. Derfor er det helt naturligt, at vi får en stor helsemesse i baghaven, fortæller arrangøren.

– Danmark har stor betydning i forhold til økologi og bæredygtighed. I de seneste år har flere og flere indkøbere fra de nordiske lande deltaget på messen i London. Der findes ikke nogen tilsvarende event i hverken Danmark, Sverige, Norge eller Finland, og derfor er vi glade for at præsentere en nordisk messe, som kan afspejle den store interesse i området, siger Carsten Holm, direktør i Diversified, der står bag både den engelske og den nordiske messe.

Danske udstillere på messen

Messen, der viser det nyeste indenfor blandt andet økologisk mad, skønhedspleje, personlig hygiejne, kosttilskud, vitaminer og bæredygtig levevis, har da også en del danske udstillere. Bioforce, PharmaNord, New Nordic, M. Maegaard, Frisørgrossisten og flere andre danske virksomheder deltager.

Natural Products Scandinavia henvender sig til detailhandlere, herunder helseforretninger, grossister, importører, supermarkeder og varehuse. Messen skal hjælpe detailhandelen med at finde nye produkter og udvikle nye indkøbsaftaler, som kan gøre det nemmere og billigere for forbrugerne at leve sundt og økologisk.

Fagfolk har gratis adgang til messen, og billetter kan bestilles via www.naturalproductsscandinavia.com.

Forrige artikelValnødderuller med salat

Næste artikelNyd de danske æbler nu

Bliv medlem af Naturli+
helt gratis

 

Få tips og hacks til et lykkeligt liv med naturlig sundhed.

Velkommen du er nu tilmeldt Naturli+ klubben.