Store porer

Jeg er 25 år og har egentlig ikke haft de store hudproblemer, nu syntes jeg dog at mine porer er blevet lidt store. Jeg renser med vand og bruger en creme fra apoteket, kan ikke lige huske navnet. Har I et godt råd?

Laila


Tak for din mail.

Du er stadig så ung, at din hud finder sig i stort set hvad som helst, uden at du kan se det, bl.a. for lidt pleje. Jeg vil helt klart anbefale dig at begynde at bruge et renseprodukt.

At du renser med vand betyder i virkeligheden, at du blot gør din hud våd, men den bliver ikke ren. Det svarer til at gå i bad og gøre håret vådt, men undlade shampoo en, altså vådt beskidt hår.

Natten er det tidspunkt, hvor huden er mest aktiv, hvor den reparerer sig selv og regenererer, og det er altså svært at gøre på en base af forurening, cremerester og evt. gammel makeup. Så i gang med en rens, behøver ikke at koste en formue, og du kan starte med kun at bruge den om aftenen, indtil det er blevet en god uundværlig vane. Mit bud er, at du også vil se en forbedring i dine porer, når du har renset regelmæssigt i et stykke tid.

Held og lykke,

Katja

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*