1 kop
1/2 dl mandler
1/2 banan
1/2 fersken (kan udelades, men smager godt)
4 tørrede abrikoser
1/2 spsk cacaopulver
1/2 tsk ægte Sri Lanka kanel
1/4 tsk kardemomme
1 dl mandelmælk
1 dl vand
Blend det hele, eventuelt med isterninger, og drik det straks, eventuelt med lidt cacaonibs på toppen.
Fra bogen: Mad – kunsten at spise godt og leve sundt, af Anette Harbech Olesen
En hyldest til den gode mad af de bedste råvarer lavet med lækre billeder, tykt bogbind og skøn hørryg.
Det er let at gennemskue, hvad der er glutenfrit, mælkefrit og vegetarisk i bogen – og du kan sagtens lave mad uden de ingredienser, som flere og flere undgår.
Se mere, find flere opskrifter og inspiration på madforlivet.com
Forrige artikelGrønt lys til at genmanipulere menneskefostre
Næste artikelFor realistisk eller for optimistisk for dit helbred?