Mad

Sund dip

12. december 2014

Dyp dine grøntsagsstænger i smagfuld dip med sunde fedtstoffer – så får du nydelse og sundhed på én gang.

Du skal bruge:

2 dl skyr

1 dl hytteost

½ dl hørfrøolie

Masser af friskhakkede krydderurter

Saften af ½ citron

1-2 fed hvidløg

Uraffineret salt og friskkværnet peber

Sådan gør du:

Rør skyr, hytteost, citron og olie sammen. Tilsæt de øvrige ingredienser. Den sunde dip kan anvendes som tilbehør til aftensmad, til frokost på tomatmadder, kartoffelmadder, sildemadder eller som tilbehør til grønsager og salater.

Fra ‘Kolesterol Kogebogen – Spis dig til blodsukker og kolesterol i balance’ af Anette Harbech Olesen.

Du kan finde flere opskrifter fra Anette på madforlivet.com

Forrige artikelDen søde, fede juletid

Næste artikelTænk, hvis nu …