Nyheder

Sund Livsstil i Aarhus

11. februar 2015

Den første weekend af marts er sundhedsmessen Sund Livsstil nået til Aarhus. Naturli har en stand, hvor du kan møde redaktionen og se vores gode messetilbud.


Det var en gedigen succes, da Naturli var repræsenteret på sundhedsmessen Sund Livsstil i Øksnehallen i København tilbage i september. Nu er messen nået til Aarhus, og den 6. til 8. marts kan jyder og fynboer opleve messen i Scandinavian Congress Centre ved Musikhuset. Naturli er også med, og du kan på vores stand tale med redaktionsmedlemmer og se gode tilbud på bøger og abonnementer. Der er flere indslag i støbeskeen – mere om det, når vi nærmer os. De populære goodiebags med magasiner og vareprøver bliver også en realitet i Aarhus.

90 udstillere og 9000 besøgende til Sund Livsstil

Det er en reduceret messe i forhold til mastodonten i København, men der er stadig omkring 90 udstillere, der viser alt fra økologiske grøntsager til klangmassage. Der er 33 forskellige foredrag i løbet af de tre dage, og mellem otte og ni tusinde mennesker forventes at besøge messen.

Hvedegræs og vitaminer

Messen kan give dig ny viden om naturlig sundhed, og måske kunne du få lyst til at kaste dig ud i hvedegræsdyrkningens ædle kunst? Hvedegræs er hamrende sundt, og en snaps om morgenen af hvedegræsudtræk smager lidt som nyslået græsplæne lugter og indeholder bunker af vitaminer og mineraler. Du kan købe snapsene på frost, men det kan godt være en bekostelig affære. Derfor kan det være en god idé at dyrke græsset selv. Det er nemmere, end du måske tror.
PureGreen er repræsenteret på messen i Aarhus, og her kan du få gode råd til dyrkning af vitaminbomben.

Bag brød i træforme

PureGreen sælger også træforme til bagværk. De vanlige metalforme kan afgive metalsmag til brødet, fordi mælkesyrebakterierne ved hævning angriber metallet. Det undgår du ved at bage i træforme, og smagen bliver meget mere ”som i gamle dage”. Du kan få ”smag for sagn” på messen, da PureGreen uddeler smagsprøver klokken 14 alle dage. Du kan også selv købe træforme og prøve det af derhjemme.

Messen er åben alle tre dage fra 10 til 18. Entréen er 80 kroner, men du kan komme gratis ind, hvis du printer Naturlis rabatbillet på følgende link.

Læs mere på Sund-livsstil.dk.

Forrige artikelErstatning til narkolepsi-patienter i vaccineskandale

Næste artikelAsbest giver fortsat 400 årlige kræfttilfælde