Nyheder

Sund Livsstil med Bach

3. marts 2015

I weekenden er der Sund Livsstil i Aarhus. Mød Naturlis redaktion, Bachterapeuterne og knap 90 andre udstillere, der repræsenterer forskellige former for naturlig sundhed.

Fra fredag til søndag i tidsrummet 10 til 18 vil det summe af liv i Scandinavian Congress Centre i hjertet af Aarhus. Omkring 9000 gæster forventes at besøge messen i løbet af weekenden, og 33 foredrag om alt fra lydfrekvens-healing over astrologi til stabilt blodsukker vil fylde stolene i de to sale.

Gæsterne kan gå rundt og kigge på gode tilbud, snuppe smagsprøver eller få gode råd med på vejen hos de knap 90 udstillere.

Bachterapeuterne på Sund Livsstil

Du kan f.eks. besøge Bachterapeuterne Anette Lei og Tove Elholm på deres stand, eller du kan høre Anettes foredrag om Bachterapi, lørdag over middag. Selvom klassisk musik kan virke terapeutisk, er det dog den engelske homøopat Edvard Bach, begrebet er opkaldt efter.

Bachterapeuterne tager udgangspunkt i blomsterekstrakterne, der er kendt som de 38 Bachs Blomsterremedier og Nødhjælpsremediet. Sidstnævnte er et blandingsremedie, som Dr. Bach sammensatte til brug i alle akutte situationer, hvor du er lidt – eller meget – ude af dig selv. Nødhjælpsremediet består af ekstrakt fra balsamin, soløje, kirsebærblomme, kostfuglemælk og klematis.

Det er f.eks. godt at indtage nødhjælpsmedicin, hvis du er nervøs for en eksamen, et tandlægebesøg, eller fordi du skal holde et foredrag. Men nødhjælpsdråberne kan også hjælpe, hvis du har været involveret i – eller blot vidne til – en trafikulykke.

Bachs Blomsterremedier fjerner stress

De 38 remedier er energi-kvaliteter fra ugiftige og milde planter og træer. Remedierne er tilberedt i kildevand og konserveret på cognac. Man indtager dem enten direkte fra flasken eller i lidt vand.
De enkelte remedier virker forskelligt, men grundlæggende tjener ekstrakterne til at genskabe din psykiske balance og fjerne eventuel stress.

Du kan høre meget mere om Bachs Blomsterremedier og hvordan de kan bruges terapeutisk, hvis du besøger Bachterapeuterne på stand 42.

Mød Naturlis redaktion og kom gratis ind

Det koster 80 kroner at komme ind, men børn under 14 kan komme gratis ind ifølge med voksne. Voksne kan dog også komme gratis ind, hvis de printer Naturlis rabatbillet, som du finder ved at aktivere følgende link.

Og når du nu alligevel er på messen, vil vi da meget gerne se dig på Naturlis stand. Se vores gode messetilbud på abonnementer og bøger – eller få en snak med redaktionen. Måske har du et godt tip til et emne inden for naturlig sundhed, vi burde undersøge nærmere.

Så kan vi give dig en doggybag med hjem, hvor du finder det nyeste magasin sammen med en god håndfuld vareprøver.

Læs mere om messen via følgende link.

Forrige artikelHovedpinepiller kan give depression

Næste artikelSpis din diabetes væk