Nyheder

Sund Livsstil Messe: Redaktøren anbefaler …

27. september 2017

Som førstegangsbesøgende på Sund Livsstil messen kan det virke uoverskueligt, hvilke ting man bare skal nå at se, smage eller høre. Undertegnede er selv førstegangsbesøgende og har hevet denne lille guide ud af redaktøren.

Der er rigtig mange spændende foredrag på Sund Livsstil messens program i år, men på en messe skal der jo også både ses, mærkes, smages og prøves.

En af de stande, som redaktør på Naturli, Malene Tonnung, helt sikkert skal forbi, er High on Life, hvor Danmarks ukronede juicekonge Mads Bo huserer:

– Du kan altid få viden og gode råd om grøn og sund livsstil hos Mads. Derudover får du lov at smage hans lækre juicer, som er fulde af vitaminer og vitalitet, og som oven i købet er virkelig lækre, lyder anbefalingen fra Naturlis redaktør.

Hos ’High on life’ kan du bl.a. købe bøger – Mads Bo har lige udgivet sin sjette bog – og juicemaskiner, så du kan forvandle frugt og grønt til lækre, sunde drikke.

Mere at smage på

– AVIVIR har sikkert også smagsprøver med på deres drikke-aloe vera. Her er det måske knapt så meget smag som virkning, der er værd at gå efter. AVIVIR laver nogle af de bedste aloe vera-produkter herhjemme.

Det er især det høje indhold af virksom aloe vera i produkterne, der gør, at det er værd at tjekke AVIVIRs tilbud på messen ud.

– Hos Biosa Danmark plejer der også at være smagsprøver på den fermenterede Vita Biosa. De har forskellige udgaver, men de er alle smækfyldt med mælkesyrebakterier og urter. Så det er bare med at finde sin foretrukne smag!

Bidro har også en stand, som redaktøren vil anbefale alle at kigge forbi.

– Her finder man nogle af de bedste kosttilskud på markedet, så tilbuddene er absolut værd at tjekke ud. Og måske har de smagsprøver med på deres nye te – fra English Tea Shop? siger Malene Tonnung.

Mange spændende input

Udover de mange behandlere, der kan give prøver på massager og lindrende tiltag, er der også teknologiske hjælpemidler til en sundere hverdag.

– Bliv f.eks. klogere på vandrensning hos Chanson, der kan omdanne vand til en sund basisk helsedrik, eller på mobilstråling og beskyttelse hos Radicover. Og så er det også lidt spændende med et produkt som mælkesyrebakterier til en sundere mundhule, som CMS Dental har.

Lime Pharma har som regel masser af spændende tilskud, teer og pastiller – til energi, beroligelse eller forskellige udfordringer i livet.

Er man til lækker og naturlig hudpleje, bør man ifølge redaktøren også slå et smut forbi Juhldahl, Dalens og Mellisa.

– Hos Mellisa finder du bl.a. de skønneste salver, der kan lindre, hvis man har et hudproblem. Og så har de et overdådigt sortiment til daglig skønhedspleje.

Men der er helt sikkert en masse andet, du også lige må forbi på messen, og selv redaktøren glæder sig til at tage en runde igen:

– Der er både nyheder og flere andre stande, som var værd at nævne. Det er jo en del af det, at gå på messe: At gå og snuse, blive overrasket eller klogere. Og så skal man jo også lige huske at komme forbi vores stand og se vores fantastiske abonnementsgaver og få en snak!

Du kan se hele alle udstillere på årets Sund Livsstil messe her: http://sund-livsstil.dk/udstillerliste-koebenhavn-2017/

Husk at downloade din rabatbillet fra Naturli

Forrige artikelFind den perfekte balance mellem arbejds- og privatliv

Næste artikelSex og søvn lider ved en svag bækkenbund