Nyheder

Hjælp ryggen på Sund Livsstil

24. februar 2015

Mange timers stillesiddende arbejde stiller store krav til den rette holdning. På sundhedsmessen Sund Livsstil i Aarhus kan du se produkter, der kan hjælpe dig på vej.


Du ved godt, at ryggen skal holdes rank. Men det kan være vanskeligt at huske en hel arbejdsdag, og du vil sikkert slet ikke registrere, at du langsomt falder sammen, hvilket meget let resulterer i rygproblemer eller spændingshovedpine.

Men der findes hjælpemidler, der kan hjælpe dig til at holde ryggen rank dagen igennem. Swedish Posture laver forskellige remme og seler, der støtter de rette steder, så du er sikret den rette holdning. Det er vel at mærke ikke som at have en stumtjener med inde i jakken – blot en blød anordning, der hjælper dig til at huske at rette ryggen.

Kropsholdning og psyke hænger sammen

For holdning har også meget at gøre med din mentale tilstand. Hvis du døjer lidt med mindreværd, er det svært at presse brystkassen frem og ranke ryggen. Og den sammenfaldne holdning forstærker kun mindreværdet og tristessen.

Swedish Postures seler er delt op i tre kategorier: Performance, Style og Care. Der er både en sele til motionsløberen, der vil sikre den rette holdning under løb, og der er en sele til den kontoransatte, der vil sikre en god holdning ved skrivebordet. Der er også støtteseler til mennesker med svag ryg og til mennesker, der laver mange tunge løft. Læs mere på Swedish Postures hjemmeside.

Mød Swedish Posture på Sund Livsstil

Du kan se på Swedish Postures produkter på sundhedsmessen Sund Livsstil, der løber af stabelen i Scandinavian Congres Centre den 6. til 8. marts. Du finder også knap 90 andre udstillere, der viser masser af bud på en sund og naturlig livsstil.

Naturlis redaktion er også på messen, og du kan spare de 80 kroner i entré, hvis du printer rabatbilletten på følgende link.

Messen er åben fra 10 til 18 både fredag, lørdag og søndag, og du kan læse mere på hjemmesiden.

Forrige artikelSundhedsstyrelsen fraråder komælk til småbørn

Næste artikelNyt liv til huden