6-8 stk.
Mas ingredienserne godt sammen. Evt. med en stavblender, men sørg for, at det ikke bliver til mos, der må gerne være en del hele bønner iblandt.
Lad massen stå og samle sig 10-15 minutter, så konsistensen bliver fast nok til at forme.
Form til 6-8 bøffer. Varm en slip-let-pande godt op. Giv dem ca. 4-5 minutter på hver side.
Server f.eks. i fuldkornsboller med masser af grønt eller med rodfrugtmos, syltede agurker og rødbeder. Bøfferne samler sig fuldstændigt, når de er kølet af, og er også gode dagen efter.
Bryder man sig ikke om smagen af sennep, kan man sagtens bruge andre smagsstoffer såsom dild, basilikum, tørret tomat, ristede sesamfrø el.lign.
Fra bogen ‘Den plantebaserede kost’ af Maria Felding og Tobias Schmidt Hansen.
Forrige artikelBliv vinterbader og oplev det kolde gys
Næste artikelVi præsterer og præsterer og bliver depressive