Nyheder

Supernemme sennepsbøffer

27. oktober 2017

Tid til en kødfri dag? Så er det måske nu, du skal lave sennepsbøffer …

6-8 stk.

Du skal bruge:

  • 2 dåser sorte bønner, drænede
  • 2 spsk ketchup
  • 1 spsk dijonsennep
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • ½ rødløg, finthakket
  • 0,8 dl finvalsede havregryn
  • 3 spsk Husk (den grønne)

 

Sådan gør du:

Mas ingredienserne godt sammen. Evt. med en stavblender, men sørg for, at det ikke bliver til mos, der må gerne være en del hele bønner iblandt.

Lad massen stå og samle sig 10-15 minutter, så konsistensen bliver fast nok til at forme.

Form til 6-8 bøffer. Varm en slip-let-pande godt op. Giv dem ca. 4-5 minutter på hver side.

Server f.eks. i fuldkornsboller med masser af grønt eller med rodfrugtmos, syltede agurker og rødbeder. Bøfferne samler sig fuldstændigt, når de er kølet af, og er også gode dagen efter.

Bryder man sig ikke om smagen af sennep, kan man sagtens bruge andre smagsstoffer såsom dild, basilikum, tørret tomat, ristede sesamfrø el.lign.

 

Fra bogen ‘Den plantebaserede kost’ af Maria Felding og  Tobias Schmidt Hansen.

Forrige artikelBliv vinterbader og oplev det kolde gys

Næste artikelVi præsterer og præsterer og bliver depressive