Svamp i munden

Jeg er en dame på 60 år, som døjer meget med svamp i munden og mundvigene, det har jeg gjort de sidste to år, jeg vil gerne du kan hjælpe mig.Jeg tænker meget over hvad jeg spiser, da mit colesterol er lidt forhøjet, jeg får kun rødvin hver anden weekend da jeg er i aftenvagt. Min h. 1.60 v. 52 kg.
Håber du kan hjælpe mig.


Tak for mailen. Hvis du har svamp i munden, har du det også i maven og tarmene, så du skal nok tage en candida-kur. Du kan læse om candida på www.dsgnet.dk eller i min bog “Maven – din bedste ven. Sundhed fra mund til bund” (Gad 2005). Svampen i munden kan du dæmpe eller fjerne ved at skylle munden med salviete, Iperoxo te eller kamillete, men du er nødt til at bekæmpe den i mave-tarmkanalen.
Vedrørende dit kolesteroltal, så se på www.dsgnet.dk under kolesterol. Eller læs Uffe Ravnskovs kapitel om kolesterol i bogen “Sund skepsis” (forlaget Hovedland).

Mange gode hilsener
Carsten Vagn-Hansen

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*